אח במצוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח במצוקה
    נועה
    14/11/2012

אחי יוצא עם בחורה כמעט שנתיים. הבחורה עם בעיות פסיכולוגיות ממש קשות, ילדותית, התפרצויות זעם בעקבות ילדות קשה. היא כבר חצי שנה עם כדורים,ניסתה להתאבד לא מזמן וכו.... היא ממש לא עושה לאח שלי טוב, כל הזמן רבה איתו, לא רוצה שיהיה בקשר עם המשפחה וכו' הוא בעצמו אומר זאת וביקש את עזרתינו שנתיחס אליה כמו לילדה קטנה כדי לרכך את התנהגותה. מהתחלה היה נראה שהוא לא בעניין שלה והיא זאת שרודפת אחריו- היא גם אומרת זאת בעצמה. לאחרונה הם התחתנו ואח שלי לא נראה מאושר וגם הודה בפני קרובת משפחה שהוא בבעיה ולא יודע מה לעשות, היא הציעה לו עזרה אבל מאז הוא מתחמק ממנה. . אמרנו לו שהוא מכניס את עצמו למיתה חולה ושלא יתחתן אבל הוא אמר "אני לא יכול להשאיר אותה לבד בעולם" הוא בחר רגיש וטוב לב ואנחנו חושבים שהוא איתה כי הוא פשוט לא יודע איך לצאת מהמצב הזה או שאולי הוא אפילו מפחד שהיא תפגע בעצמה. האם עלינו להתערב ואם כן כיצד. איך לגשת אליו? לאיזה גוף מקצועי אנחנו יכולים לפנות לקבלת עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח במצוקה

הוספת תגובה

• אח במצוקה - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    15/11/2012

האדם היחיד שיכול לשנות את מצבו של אחיך הוא אחיך עצמו, ועם כל הרצון הטוב שלך, את לא יכולה לעשות זאת עבורו. המקסימום שאת יכולה לעשות למען אחיך זה לשוחח איתו ולהציע לו לפנות (לבד או עם אשתו) לטיפול אצל פסיכולוג קליני או מטפל זוגי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו