מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לאמץ ילדים יתומים ?לימור11/01/2013
אני בודדה וזקוקה מאוד לגדל ילדים, ואין לי ילדים, ואני מתה על ילדים. אין לי כוחות להחליף עבודה כי אני עובדת בניקיון ולא אוכל להסב את המקצוע שלי להיות מטפלת בפעוטון.
אני מרגישה מאוד בודדה, לבד כאן בארץ, ורציתי לדעת איך לאמץ ילדים, לא במובן הפורמלי כי זה ברור שזה מסובך ומצריך אישור אימוץ, אלא אני מתכוונת בלהתנדב לאמץ בלי לשלם כסף.
בעקרון אני לא מתכוונת לקטע של להתנדב עם משחקים, הפעלות להרבה ילדים וחוגים להרבה ילדים, אלא מתכוונת להתחבר לילד/ה אחד ולשוחח איתו/ה על מה שמציק לו/לה בחיים, ולהקשיב לילד/ה בהענקת תשומת לב זה נותן לי הרבה מאוד. האם יש בתי יתומים בישראל שזה אפשרי לעשות לילד/ה שאני בוחרת "שיחות" בהן אני מקשיבה ?
כשאני כותבת "לאמץ" ילדים יתומים, הכוונה שלי היא לפגוש ילד/ה כמה פעמים בשבוע, ולהקשיב אחד על אחד לילד/ה היתומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לאמץ ילדים יתומים ? - תגובה
טלי מנדיוק17/01/2013ללימור שלום רב,
ראשית איתך הסליחה בהשבת השאלה באחור.
בעיות טכניות של מיחשוב.
אני מציעה להתחיל לחפש דרך האינטרנט ולמצוא מקומות שמיועדים לרצון זה.
בברכה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
קרן14/04/2013שלום
את יכולה להתנדב בעמותות שונות שעוזרות לילדים בתחום לימודי , בין אם אח"צ או בבוקר, ו"על הדרך" גם להכיר ולהתקרב,ולדבר ולהתחבר הילדים בד"כ בני 8 ומעלה
אבל אולי יש עוד מסגרות שלא מכירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)