מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות תפקוד במשפחהרונית03/02/2013
שלום לכןלם
אנחנו משפחה בת 6 נפשות, 4 ילדים ולפי דעתי יש לנו בעיות תפקוד רציניות.
בעלי סובל מאלכוהוליזם לא באופן קבוע ז״א שאם הוא רק טועם אלכוהול הוא לא מסוגל להפסיק עד עילפון ( לכן הוא משתדל לא להגיע למצב שזה לידו בכלל) כמו כן הוא משתמש בסמים קלים כמו סיגריות מגולגלות וכאלה לפעמים אם יש גם כדורים הוא לא מהסס לקחת והלהיט הוא ריטלין שרשום לבני והוא לוקח מימנו גם כן, אני שונאת את זה אבל מפחדת להתלונן עליו אף על פי שאני יודעת שזה הצעד הנכון.
מה שקרה היום זה שעבדתי עד 6 בערב ( מנהלת כספים) ואף אחד בבית לא ענה לטלפון ( שני הקטנים היו בבית 7 ו 4 יחד עם בעלי) הגעתי רק כדי למצוא את בעלי מעולף!!! על המיטה שני הילדים אובדי עצות בוכים הבית פתוח הגדולים הלכו הבן הקטן ברח לו פיפי כי הוא פחד ללכת לשירותים לבד והם מנסים להתקשר אליי ללא הצלחה ומנסים במקביל להעיר את אביהם ללא הצלחה.
אני רותחת!!!!!! מכעס, חוסר אחריות משווע, איך הוא מעז!!!!!
בא לי לקום לארוז אותנו וללכת, מצד שני שהוא ילך
אני לא יודעת מה לעשות נמאס לי כבר להבליג אני רוצה שיבין את חומרת מעשיו!!!
הוא בטח יאמר לי שאני סתם כועסת ומגזימה כרגיל.
בא לי פשוט ללכת וזהו נמאס לי מכל המצב הזה נמאס שכל עול גידול הילדים עליי והוא בן אדם לא יציב כלל אני לא יכולה לסמוך עליו בכלום, מה אני יכןלה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות תפקוד במשפחה - תגובה
טלי מנדיוק03/02/2013לרונית,
בעלך סובל מבעיית התמכרות קשה מאוד.
הוא מסוכן לו, ולסביבה שלו.
את סובלת מהכחשה חמורה למצב, ולכן משאירה את ילדכם עימו.
עליך לנסות להגיש לו עזרה רפואית דחופה (רופא, "אל סם"...).
בכל מקרה עליך להגן עליך ועל הילדים מיידית.
פני מיידית לקבלת סיוע והדרכה, טרם יקרה פה אסון.
בהצלחה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)