מיואשת לחלוטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת לחלוטין
    סינתיה
    11/03/2008

אשמח אם תעזרו לי
    אחרי שהתחתנתי גיליתי שנפלתי לבעיה רצינית
    אני באהמחברה שמרנית התחתנתי עם בחור שמבוגר ממני ב13 שנה כמובן שאסור לגור יחד לפני חתונה רק לדבר אחד עם השני לצערי התחתנתי אחרי הכרות של כמה חודשים בלבד.
    בהתחלה בעלי אמר שיהיה לנו מטבח משותף עם הוריו אך תוך שנה יבנה מטבח חדש פתאום אחרי חתונה הוא אומר לי שאי אפשר להוסיף לבית (זה בית פרטי על הקרקע עם גינה די גדולה.)
    פתאום אחרי חתונה מתברר שהיה לו פסילת רשיון והוא טוען שלא ידע מזה עכשיו היה לו משפט והוא אומר לי שבשביל לחדש רשיון צריך תעודת שחרור מצהל והוא איבד אותה וצריך ללכת לעוד ביררתי עם מקורות משלי כמו להתקשר למכון רישוי ומורה פרטי שעובד כ20 שנה אומרים שאין קשר בכלל.
    פתאום גם מתברר שחשבון שלו מעוקל כנראה בסכומים גבוהים ושהוא פוחד בכלל לברר מה סכום העיקול זה דבר שמאוד עצבן אותי כמובן השאלה אם במקרה שנרצה לבנות בית נניח האם אניי זו שאצטרך לקחת המשכנתה?
    בעלי תמיד מתלונן על כאבי בטן אמרתי לו כבר שילך לרופא והוא ומר שכבר הלך ולא גילו כלום כל הזמן מצפה ממנני להתחשבות אך לי כבר נמאס אני מבינה שקשה לו עם הכאבים אך חייב לראות רופא.
    בעלי מצפה שאתנהג למשפחתו כמו משפחתי הוא לא מתייחס למשפחתי כלל.
    אני אישית קשורה למשפחתי וקשה לי לא לראות אותם זמן רב וכשאני רוצה לבקר אותם פעם בשבוע הוא לא מסכים בטענה שרק לפני כמה ימים ביקרתי אותם לעומת זאת כל המשפחה של בעלי גרה באותו כפר שדאנו גרים. וכל החברים שלו והוא רואה אותם הרבה.
    היחסי מין שלנו על הפנים פעם בחודש לא יותר דיברנו הרבה על העניין היה פעם שיפור לשבועיים ואחרי זה הכל חזר לקדמותו התירוצים שכאילו הורגים לו חשק מטופשים כמו את קוטעת אותי באמצע משפט משחקת עם האוכל כשאוכלת אומרת אהלן במקום שלום שאני קונה דברים שלא צריך בחנות.
    מכיוון שחפני חתונה לא יכולנו לשכב אמרתי לו שסקס חשוב בעיניי ואם הוא חושב שלא אז עדיף שלא נתחתן הוא אמר לי אני חזק כמו בן 18 ארדוף אחרייך כל הזמן מה שהתברר כשקר במצח נחושה אולי חזק כמו בן 80.
    מה עושים איך יוצאים מהברוך? כרגע אין שום סיכוי שאוכל ללכת לטיפול זוגי אני מתקשה למצוא עבודה אני סטודנטית בעלי תומך בהוריו ובקושי מצליח לתת לי כסף לנסיעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת לחלוטין

הוספת תגובה

• לסינתיה

טלי מנדיוק
    11/03/2008

לסינתיה שלום רב,

הצטערתי מאוד לשמוע את המשבר בו את נתונה.

יש קשיים רבים בתוך הקשר הזוגי, ולדעתי אך ורק עזרה מקצועית יכולה לעזור פה.

נסי לעודד את בעלך לגשת יחד איתך לטיפול זוגי. אם לא ילך תלכי לקבל יעוץ לבד.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו