שנאת חינם בין אחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנאת חינם בין אחים
    יוני
    09/02/2013

אני אתחיל בזה שאנחנו 6 אחים כולנו נישואים+ילדים הגדול שביננו בן 40 והקטן בן 29 מה שקורה הקשר ביננו לא היה מצווין איך התראנו תמיד באירועים משפחתים או בבית של ההורים אף פעם לא בילנו חג ביחד ונראה לי כי כל אחד העדיף לעשות עם המשפחה של הצד השני מבחינת נוחיות כמובן
    לפני 5 ימים היה פיצוץ נוראי שהגענו לחגוג לאבי יום הולדת ואיך שהואמשיחה התחיל הבלגן אחד צעק על השני והתחיל להשפיל את השני
    ומהצד אני רואה את הגיסות מחיכות ומרכלות ומה שיצא אח אחר גם ראה את זה ואמר עד מתי הריחולים האלה ימשכו די גם ככה יש שנאת חינם בעולם מה השטויות האלה
    הילדים שלי צריכים לראות את זה הוא קם והלך
    ומה שקרה שבזה זה לא הסתיים וגרמו לאמא שלי לבכות ואמרו שכמה היא לא בסדר ואיך שהיא לא מכבדת את הכלות וזאת הסיבה שאף אחד לא מגיע ומה שלא מובן זה שאני הזמניה אותם שבתות ואף אחד לא מגיע אני מנסה שוב ושוב עד שכמובן הפסקתי
    ואם זה חתונה וכל המשפחה מוזמנת אני מתקשרת לאחים ואומרת תשמרו לי מקום שאני רוצה לשבת עם האחים וכמובן הם אומרים בסדר ושום דבר
    אני יושבת בסוף האולם עם אנשים שאני לא מכירה וכל האירוע נהרס לי
    אני מאוד רוצה לתקן את המצב אני מרגישה שיש הרבה רוע וכאס באויר איך אפשר לסדר את העניין אחת ולתמיד?והאם בכלל יש תקנה?ובבקשה אל תשלחו אותי לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנאת חינם בין אחים

הוספת תגובה

• שנאת חינם בין אחים - תגובה

טלי מנדיוק
    09/02/2013

לשחר,

אתה מתאר בעיות פסיכולוגיות בתוך המשפחה המורחבת.
    על מנת שתוכל לעשות את ה - 100% השתדלות שלך, אתה חייב להבין את המורכבות לעומק.
    ולא נראה שאתה מבין.
    ולכן אין מנוס במקרה זה לדעתי, אלה לפנות לאשת מקצוע שתסייע לך להבין את הדינמיקה המורכבת, ומה אתה יכול לעשות לשינוי המצב.

בברכה,
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו