מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא שקרניתלי10/02/2013
שלום לכם,בת 40 אמא ל-3 חייה באושר.
בעיתי היא,אני ובן זוגי מתקדמים בחיים אט אט ובכוחות עצמנו ומגיעים להשגיים יפים.אימי אישה שמאד מאמינה בעין רעה ותמיד אומרת לנו לא לספר שקנינו או נסענו. אנו אנשים צנועים אשר לא מספרים לסובבים אותנו אם לא חייבים .לאחרונה רכשנו דירת 5.5.חד' באיזור יוקרתי שכמובן לא ניתן להסתיר מאדם וגם איננו מעוניינים אך אימי והפחדים שלה אמרה לאנשים מהמשפחה שעברנו ל4.5 חד' משום שהיא מפחדת מה יגידו...אני לא משקרת ובנוסף מסבירה לה שאנשים יבואו ויראו את האמת ולמה היא משקרת.מה עושים?אציין שהיא עושה את זה בכל דבר הקשור לכל ילדייה דבר הגורם למריבות וכעסים מיותרים.תודה ושבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שקרנית - תגובה
ד``ר חיים היילפרין11/02/2013את אינך חייבת לסבול משקריה של אמך (מכל סיבה שהיא) - התמידי תמיד לומר את האמת ותני לאמא להתמודד עם השלכות השקרים שלה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי עלי אמא כזו.
נועה06/05/2014אמא שלי נהגה תמיד להגזים בכיוון ההפוך. כלומר, להראות שההשגים שלי הרבה יותר גבוהים ממה שהם באמת.
אבל היא קיבלה את השוס. קרו לי כל הרבה אסונות מאז, ואנו כבר שנים רבות לא בקשר.
כך שאם כבר שקרים, אז עדיף כפי שעושה אמך, בתבונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)