אמא שקרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שקרנית
    לי
    10/02/2013

שלום לכם,בת 40 אמא ל-3 חייה באושר.
    בעיתי היא,אני ובן זוגי מתקדמים בחיים אט אט ובכוחות עצמנו ומגיעים להשגיים יפים.אימי אישה שמאד מאמינה בעין רעה ותמיד אומרת לנו לא לספר שקנינו או נסענו. אנו אנשים צנועים אשר לא מספרים לסובבים אותנו אם לא חייבים .לאחרונה רכשנו דירת 5.5.חד' באיזור יוקרתי שכמובן לא ניתן להסתיר מאדם וגם איננו מעוניינים אך אימי והפחדים שלה אמרה לאנשים מהמשפחה שעברנו ל4.5 חד' משום שהיא מפחדת מה יגידו...אני לא משקרת ובנוסף מסבירה לה שאנשים יבואו ויראו את האמת ולמה היא משקרת.מה עושים?אציין שהיא עושה את זה בכל דבר הקשור לכל ילדייה דבר הגורם למריבות וכעסים מיותרים.תודה ושבוע נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שקרנית

הוספת תגובה

• אמא שקרנית - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    11/02/2013

את אינך חייבת לסבול משקריה של אמך (מכל סיבה שהיא) - התמידי תמיד לומר את האמת ותני לאמא להתמודד עם השלכות השקרים שלה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוואי עלי אמא כזו.

נועה
    06/05/2014

אמא שלי נהגה תמיד להגזים בכיוון ההפוך. כלומר, להראות שההשגים שלי הרבה יותר גבוהים ממה שהם באמת.
    אבל היא קיבלה את השוס. קרו לי כל הרבה אסונות מאז, ואנו כבר שנים רבות לא בקשר.
    כך שאם כבר שקרים, אז עדיף כפי שעושה אמך, בתבונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו