מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלתי ואנישרה13/02/2013
במקרה זה אני החמות. בני נשוי לכלתי 4 שנים ויש לי נכדה מקסימה בת שנה וחצי.
מה שאני לא אעשה עבורם, תמיד יהיה להם מה לבקר אותנו (את בעלי ואותי). אנו לא מתערבים בכלום ולא יודעים כלום אם לא מספרים לנו למרות שהם גרים בקרבת מקום אנו באים לבקר בקושי פעם בשבוע ואז גם לא תמיד פותחים את הדלת. ארוחת שישי בערב ובכלל ארוחות משותפות שהן לדעתי הבסיס לאיחוד המשפחה, אין מה לדבר כברחצי שנה לא אכלו אצלינו, למרות שאנו משפחה מאוד חמה ואוהבת. כשקורה מקרה כלשהוא אני זו שיוזמת תמיד את הקשר מחדש. שמתי לב, שככל שאנו טובים יותר כך מתנהגים אלינו לא יפה. כבר שלושה שבועות אנו לא בקשר והפעם החלטתי שאני לא מתרפסת עליהם. מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלתי ואני - תגובה
טלי מנדיוק13/02/2013שרה שלום,
לדעתי עליך להמשיך לעשות השתדלות חיובית במערכת היחסים שלך עם בנן וכלתך.
זירקי את "פקס החשבונות", ועשי את ההשתדלות שלך.
קחי אחריות של 100% למה שאת יכולה לעשות - ועשי זאת מתוך אהבה, ונתינה ועם המון הנאה.
אדם לא יכול לקחת אחריות בשביל "האחר".
הוא יכול לקחת אחריות רק על מה שהוא יכול לעשות.
וכך תעשי.
קחי את האחריות של מה שאת יכולה לעשות.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)