מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות עם בעל שצועק ליד הילדיםחברה08/03/2013
אני נשואה + שני ילדים. בעלי אדם טוב. ועוזר במידת היכולת בבית. הבעיה היא כשהוא חוטף עלי עצבים. הוא צועק עלי ליד הילדים שנמאס לו ממני, שאני דפוקה חולת נפש. כשאני מבקשת שלא יצעק ליד הילדים הוא ממשיך ואומר שאני מוציאה אותו מדעתו ושאני ממש דפוקה. יתכן ואני באמת לא בסדר ומרגיזה אבל למה לצעוק ליד הילדים ?! אני נבהלת מכך שהילדים רואים את זה ומנסה להרגיע אותו אבל הוא ממשיך וממשיך. אני דואגת. כי מריבות תמיד יהיו. אז מה יהיה עם הילדים שרואים את זה ?! בעלי לא ילך לטיפול והוא גם בטוח שאני אשמה
בהכל כי אני פשוט דפוקה. מה עושים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות עם בעל שצועק ליד הילדים - תגובה
ד``ר חיים היילפרין09/03/2013נתחיל בכך שהתנהגותו של בעלך (הצעקות והנאצות) אינה קבילה - ללא קשר אליך, להתנהגות שלך או לסיבה בגללה הוא צועק - ופוגעת בך ובילדים. חבל שהוא אינו מוכן לגשת לטיפול מאחר ומטפל מיומן יכול לסייע לו בקלות לשנות את האופן שבו הוא מבטא את כעסו. בנסיבות המתוארות נראה שהדבר היחיד שעשוי להניע את בעלך להפסיק לצעוק הוא האיום בפרידה וגירושין. קחי בחשבון שגם איום זה לא בהכרח יניע אותו להשתנות ועליך לשקול היטב האם הצעקות שוות את מחיר הפרידה מבחינתך ומבחינת הילדים. בכל מקרה, כדאי לך לפנות למספר שיחות עם איש מקצוע שינחה אותך כיצד להתמודד עם בעלך ועם הבעיה בצורה אופטימאלית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)