מה לעשות עם בעל שצועק ליד הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות עם בעל שצועק ליד הילדים
    חברה
    08/03/2013

אני נשואה + שני ילדים. בעלי אדם טוב. ועוזר במידת היכולת בבית. הבעיה היא כשהוא חוטף עלי עצבים. הוא צועק עלי ליד הילדים שנמאס לו ממני, שאני דפוקה חולת נפש. כשאני מבקשת שלא יצעק ליד הילדים הוא ממשיך ואומר שאני מוציאה אותו מדעתו ושאני ממש דפוקה. יתכן ואני באמת לא בסדר ומרגיזה אבל למה לצעוק ליד הילדים ?! אני נבהלת מכך שהילדים רואים את זה ומנסה להרגיע אותו אבל הוא ממשיך וממשיך. אני דואגת. כי מריבות תמיד יהיו. אז מה יהיה עם הילדים שרואים את זה ?! בעלי לא ילך לטיפול והוא גם בטוח שאני אשמה
    בהכל כי אני פשוט דפוקה. מה עושים?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה לעשות עם בעל שצועק ליד הילדים - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    09/03/2013

נתחיל בכך שהתנהגותו של בעלך (הצעקות והנאצות) אינה קבילה - ללא קשר אליך, להתנהגות שלך או לסיבה בגללה הוא צועק - ופוגעת בך ובילדים. חבל שהוא אינו מוכן לגשת לטיפול מאחר ומטפל מיומן יכול לסייע לו בקלות לשנות את האופן שבו הוא מבטא את כעסו. בנסיבות המתוארות נראה שהדבר היחיד שעשוי להניע את בעלך להפסיק לצעוק הוא האיום בפרידה וגירושין. קחי בחשבון שגם איום זה לא בהכרח יניע אותו להשתנות ועליך לשקול היטב האם הצעקות שוות את מחיר הפרידה מבחינתך ומבחינת הילדים. בכל מקרה, כדאי לך לפנות למספר שיחות עם איש מקצוע שינחה אותך כיצד להתמודד עם בעלך ועם הבעיה בצורה אופטימאלית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו