מגורים ליד החמה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגורים ליד החמה ...
    אנונימי
    02/04/2013

בעבר נעזרתי בניסיונכם וידיעותכם .
    חמי וחמתי אנשים עשירים והוריי ממש לא אפילו מתחת למעמד ביניים .
    הוריי אשתי לפני שהתחתנו קנו דירה לאשתי במקום באמצע בין הוריי להוריי אשתי כי הסברתי להם שאני לא אוהב את השכונה הספציפית מהרבה מאוד סיבות ואם לא לגור בעיר הולדתי אז לפחות במקום דומה בעיר שהם מעוניינים בה וזה מה שקרה .
    אשתי ,משהו משמח נכנסה להריון לאחרונה ופתאום אמא שלה מעוניינת שנגור קרוב אליה .
    אני לא מעוניין מהרבה מאוד סיבות :
    אני לא חושב שאם ילדים נוכל להחזיק דירה (אנחנו מעמד ביניים קלאסי 14000 ממוצע בחודש ) הם גרים באחד האיזורים היוקרתיים בארץ .
    כמו כן שאני לא רואה את עצמי גר באיזור זה ,בנוסף האיזור אינו מותאם תשתיתית לילדים +בתי ספר וכו' שצריך הסעות בשביל נושא זה .
    אמרתי שאני באופן אישי לא רואה את עצמי במקום זה .
    בנוסף וזה עדיין לא אמרתי ונראה לי בעייתי לאמר ,רואה בלגור מרחק הליכה קרוב לאחד הצדדים כחוסר עצמאות ובעייתי מבחינת כניסה לפרטיותי .

יש עוד הרבה מאוד סיבות שאני לא יודע האם יש צורך לציין פה .
    האם הבהרתי לדעתך את עקרונותיי ונראה שאני צודק ?
    כמו כן לאשתי אמרתי שזה ינטרל את עצמואתנו הכלכלית והמשפחתית .
    בנוסף את זה לא אמרתי ,אני חושב שמניסיון חיי הלא ארוך ראיתי שתמיד הצד השני (אני במקרה הזה ) אהייה לא בסדר בעיניי הוריי אשתי לא משנה מה אעשה .
    היא תהיה אצלם יומם וליל עם הנכדים ,אני פשוט כבר רואה את זה ....

מה לעשות ?
    בתודה
    אנונימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגורים ליד החמה ...

הוספת תגובה

• מגורים ליד החמה ... - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    04/04/2013

אכן הבהרת את עקרונותיך אבל אין מדובר כאן בעקרונות ובצדק אבסולוטיים אלא באינטרסים שלך למול האינטרסים של של אשתך ו/או הוריה. במקום להתחפר מאחורי עקרונות ומי צודק, מה שנחוץ פה הוא דיאלוג בונה בינך לבין אשתך (ואם אפשר, גם הוריכם) שבמסגרתו תקשיבו האחד לצרכים, למאוויים ולחששות של השני ותנסו להגיע להבנות והסכמות מיטביים. אם תתקשו לנהל דיאלוג בונה, אל תהססו לפנות לאיש מקצוע למספר מפגשי תיווך והנחיה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אנונימי
    04/04/2013

העניין שאחרי שהבהרתי את עקרונותיי ואת סיבותיי הרבות ,אשתי לא בדיוק אמרה שאני לא צודק ,אמרה שעוד מוקדם לדבר על זה ונדבר על זה בעתיד ...
    בכל אופן יש עוד פרמטריים מטרידים ,הוריי בקושי יוכלו לבוא לבקר כי נתרחק מהם בעוד 15-20 דק" וגם הם פחות ניידים מהוריי אשתי ובמצב כלכלי הרבה פחות טוב .
    יווצר פה יתרון מוחלט לצד אחד גם כלכלי וגם מבחינת מיקום .
    גם עניין העזרה שהם ניסו להישען אליה אני לא בטוח שרלוונטי כיוון שבממוצע שבוע בחודש הוריי אשתי טסים לנופשים בחו"ל ואז לא יהיו זמינים .
    אני מצידי לא אוהב את אותו איזור מגורים בגלל סיבות אישיות : חנייה ,צפיפות ,תשתיות לקויות וכו' .
    מה שאני רואה שאני אומר את כל הסיבות ולאשתי אין מה להגיד אז היא אומרת שעוד 4-5 חודשים נדבר על זה ,אני לא יודע האם זה במטרה למשוך זמן או שבאמת אין לה מה להגיד או עוד אופציה ליצור בדירה הזאת עובדות בשטח (ריהוט ,מוצרים לתינוקות ,מוצרי חשמל ועוד ...) .

מה דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו