מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגועה מאוד!נעמה16/03/2008
אני אישה דתיה ששומרת הלכות נידה. כך שלפעמים יוצא שאפילו שבועיים וחצי אנחנו לא שוכבים. אבל תמיד כשאני חוזרת מהמקווה בעלי מתחיל לשתות שתיה חריפה מאוד . בכמויות גדולות .(הוא אוהב לשתות ופה ושם שותה כוסית קטנה) אבל הכמות שהוא שותה בלילה שהוא אמור לשכב איתי עוברת את כל הטעם הטוב.
זה מאוד פוגע בי נותן לי הרגשה שהוא צריך להיות שיכור כדי להיות איתי. (הוא טוען שזה משמחה והוא רוצה שיהיה לו מצב רוח)
אנחנו יותר משבועיים בלי סקס הוא אמור להיות שמח גם בלי חצי בקבוק של וויסקי.
גם לא טוב לי לעשות את הסקס "הראשון" הזה עם בן אדם שיכור או חצי שיכור שריח של אלכוהול נודף לו מהפה ומכל הגוף.ומדבר בלי טעם מתוך שכרות. אני מחפשת את החיבור הרגשי גם את ההתקשרות של הנפש אבל את זה אי אפשר לעשות עם שיכור..
אני כל פעם מעירה לו ומסבירה לו שזה פוגע בי . ושיכבד אותי ולא ישתה בלילה שאני חוזרת מהמקווה. אבל הוא בשלו מחסל את הבקבוק.
זה הגיע למצב שבחודשים האחרונים אני פשוט מתעצבנת וצועקת עליו שהו פוגע בי. ומספיק כבר עם זה וכו הו א כמובן מחזיר לי בעצבים וכך יוצא שבערב שאמור להיות "מיוחד" אנחנו תמיד רבים ולא שוכבים בסוף
ואני תמיד נשארת עם טעם רע בפה..מרגישה דחויה ומושפלת..
אני לא יודעת מי צודק פה . אולי עלי לתת לו "לשמח את עצמו" ולשתות ללא סוף ולשתוק
או אני שסה"כ מבקשת קצת להרגיש נחשקת ולא אחת שצריך חצי בקבוק וויסקי כדי להיות איתה.
פשוט כבר נמאס לי מכל המצב הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה I
ד``ר חיים היילפרין17/03/2008בשלב ראשון, את יכולה להתנות את קיום יחסי המין עם בעלך (בערב הראשון ובכלל) בכך שלא ישתה אלכוהול. (רצוי להודיע על כך מראש, בשקט, בלי צעקות וויכוחים.) אם לא "יקבל את הדין", הדבר יוביל אתכם בתוך זמן לא רב להתעמת ישירות עם השתיינות שלו ו/או הבעיות במיניות ובזוגיות, לטיפול זוגי (או מפגש עם הרב), ולשינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)