קבלת בן זוג לחיים של ילדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת בן זוג לחיים של ילדה
    שירי
    08/04/2013

שלום, גרושה כמעט 1.5, לפני שבועיים הכרתי לבתי את בן זוגי, הפגישה הראשונה עד השלישית היו מקסימות והיא קיבלה אותו ממש יפה, בפגישה הרביעית קבעה שלא רוצה אותו. היא רוצה רק את אמא כי אמא רק שלה. יש לציין שמאז הגירושין אני הדמות הדומיננטית בחייה ואכן בילינו שתינו המון יחד. אני מעוניינת שבן זוגי יקח חלק בחיי ובחיי בתי וגם הוא מעוניין בכך. איך עלינו להמשיך כדי לעזור לה לקבל את המצב, ובעצם לקבל שעכשיו יש לאמא עוד משהו בחיים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת בן זוג לחיים של ילדה

הוספת תגובה

• קבלת בן זוג לחיים של ילדה - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    09/04/2013

לא ברורים לי משמעות "כמעט 1.5" או בת כמה בתך אך אני מניח שהיא גדולה מספיק לשיחה שבה תבהירי לה לעומק, ברגישות אך בנחרצות, שיש לך בן זוג חדש בחייך. הקשיבי למחאה שלה, נסי להפיס את פחדיה והשתדלי לעבוד יחד איתה ולהגיע להסכמות אך אל תתני לה להכתיב את חיי הזוגיות שלך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך והבהרות

שירי
    09/04/2013

בתי בת 3.5 ולכן שיחות עומק קצת קשות לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו