בגידה....ואחריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה....ואחריה
    נונה
    10/04/2013

שלום לכולם,אני נשואה מזה 12 שנים,שלושה ילדים ובעל מקסים, טוב- לפחות כך חשבתי עד לפני כשישה חודשים שבה התגלה לי במקרה שבעלי בגד בי עם עובדת שלו.חשבתי פשוט שעולמי חרב.לא תארתי לעמצמי שכך יקרה, שכן בעלי לא הטיפוס של המתלהב או רודף השמלות,ההיפך הגמור- טיפוס שקט,מופנם,מבין ,עוזר,אכפתי ודואג.אני מצידי פתאום נראה לי שהוא כבר לא האיש אותו אני מכירה ואיתו אני ישנה,אלא זר גמור וככל שמחטטים בענין מתגלים לי דברים חדשים,לטענתו קשה לו לפרט באזניי את כל המהלכים ,כלומר מה עשה איתה ,באילו שעות נפגשו,על מה דיברו ועוד ועוד שאלות רבות שיש לי אליו ולא מרפות ממני ומטרידות אותי כל כך,
    איך הוא יכל לשקר לי במשך כל כך הרבה זמן (כשישה חודשים),האם פיתח רגשות אליה?האם עד כדי כך קל לוותר עלי ועל המשפחה?... כשהתגלה הדבר בעלי הוא נראה נורא מבוהל מכך שהתגלה לי, הודה ולא הכחיש לרגע,מכה על חטא בטירוף ולטענתו זוהי הפעם הראשונה.הוא טוען שהוא נפל כפתיון ואח"כ המשיך את הקשר כי היא איימה עליו שתספר לי אם לא ימשיך איתה...
    יש ימים שאני לא יכולה אפילו להסתכל עליו ואילו ימים שאני לא יכולה בלעדיו.בלבול אדיר,בלשון המעטה .
    קשה לו כשאני שואלת על הנושא הוא משתף פעולה אך נראה לי שהוא מסתיר הרבה,אולי כי הוא לא רוצה לפגוע בי אולי כי הוא חושב שאני לא צריכה לדעת יותר מידיי....
    אני באמת חסרת אונים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה....ואחריה

הוספת תגובה

• בגידה....ואחריה - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    11/04/2013

חבל שאת עוברת ימים רבים וקשים כל כך ללא ליווי של איש מקצוע... פני לפסיכולוג קליני ו/או מטפל זוגי שינחה אותך כיצד לנהוג בבעלך ובמשבר בצורה מיטבית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו