חמה שעולי לי על העצבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חמה שעולי לי על העצבים
    יוני
    13/04/2013

חמי וחמתי גרים 10 דקות מימני בחיפה וההורים שלי גרים בעיר בדרום ומה שקורה לי ולבעלי יש עיסוק מצווין והכנסה יחסית טובה וכרגע אני בהריון שני כמובן שההריון שהיה מתוך החלטה של שנינו ורני רק בהתחלה והחלטנו שההורים שלו ידעו ראשונים כי הם רואים אותי כמעט כל יומיים וכמובן עם כל הבחילות וכל הסימנים לא רציתי שיתחליו השאלות והלכנו וסיפרו להם כמובן איחלו מזל טוב וישר קפצו להחליט שם כאילו שיש להם איזשהו החלטה בעניין כמובן שאני ובעלי זרמנו..והיו ימים שממש לא הרגשתי טוב ולקחתי חופשת מחלה ומרוב שהייתי בין הקירות והמיטה העדפתי לצאת ולשאוף אויר וכמובן שאלתי את חמתי האם היא רוצה ללכת איתי וכמובן שהיא שאלה לאין וזרקתי ישר קניון כי היא חולה על קניונים וקניות ולא מהירה התשובה למה את הולכת לקנות בגדים גם ככה את תהיי שמנה?לא האמנתי השתתקתי נשארתי עם פה פתוח ולא מובן מאיפה זה בא לי היציאה הזאת כי בסך הכל אני בחודש השני וסתם רציתי להתפנק ולהרגיש טוב
    וכמובן היא משגעת את בעלי שהוא צריך להיות בבית יותר ושהוא יקח אותי לבית חולים כי היא לא מעונינת ובכלל אף אחד לא שאל אותה לעזרה או לכל דבר
    אני מטפלת בילדה המתוקה שלי כמו גדולה ובלי העזרה שלה בביסיטר ואם אני צריכה אני משלמת ואם היא מגיעה לסבתא עם ביקור הסבתא ישר נותנת לה את האייפד שבכלל אין בינהם שום קשר עיין ושום דיבור
    אני לא יודעת מה לעשות עם היציאת המעצבנות שלה ואני לא יודעת אם יש לי כוחות להתמודד איתה ואני כל כך מצטערת על ביתי שלא זוכה לחום ואהבה
    פליז תייעצו לי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חמה שעולי לי על העצבים

הוספת תגובה

• חמה שעולי לי על העצבים - תגובה

טלי מנדיוק
    13/04/2013

למוריה שלום רב,

ניכר ממכתבך כי את אישה מאוד חמה טובה ורגישה.
    וניכר כי כרגע את נמצאת בעודף רגישות (אולי בשל השינוי ההורמונאלי בגוף?), ואת זקוקה לטפל בעצמך לשם איזון טוב יותר.
    נסי לטפל בעצמך דרך הליכות, תזונה בריאה, שיחות, מדטיציה / יוגה , וכמובן חשיבה חיובית.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו