ילד שלישי בעד ונגד...הו הדילמה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שלישי בעד ונגד...הו הדילמה...
    גלית
    27/04/2013

שלום לכם,
    בת 34, נשואה + 2, בן שש ובן שלוש.
    נשואה 8 שנים, היחסים ביני לבין בעלי יחסית תקינים. (כמו כולם...עליות ומורדות)
    הוא אדם טוב ואבא טוב אך לא קל לחיות לצידו.
    הוא מצידו מאד רוצה ילד שלישי.
    אני פחות. אפרט את הסיבות "בעד ונגד" ואשמח לתגובה אובייקטיבית לנושא.

השניים הראשונים היו בקיסרי וכך גם השלישי יהיה כמובן. מפחדת מהניתוח, מפחדת מהדבקויות הכרוכות בניתוח, מפחדת להשמין שוב ולהתקע כך המון זמן (נוטה להשמנה מטבעי, כל חיי בדיאטות), מפחדת מנשירת השיער אחרי ההריון- פשוט כל הכרוך בהריון מלחיץ אותי.
    חוששת מאיך "אחלק" בהמשך את עצמי לשלושה מבחינת השקעה בילדים? עם שניים קשה לי.
    חיה מתזכורות בנייד וממזל שאמא מסויימת הזכירה לי בגינה שיש חופשה מחרתיים מהגן...
    בנוסף אחרי לידות אני ובעלי רבים המון, כל ילד מביא עימו שנתיים של מתחים קשים מנשוא רצון בגירושין. בשנה השלישית נרגעים יחסית.
    אנחנו מרוויחים בסדר פחות או יותר, אך אני מאד חוששת לעתיד- כיצד אספק לשלושה ילדים מספיק כסף ללימודים, לנסיעה לחו"ל, לחתונה, לקניית בית???
    מאיפה יהיו לי סכומים כאלו?
    אני רוצה גם קצת כסף לעצמי...לנסוע לחו"ל, ללכת למכון, לקנות בגדים...לחיות.
    לא בא לי לקום בלילה, לא בא לי צמיחת שיניים, לא בא לי מחלות (הילדים שלי מצטיינים בנושא) לא סובלת את השנים הראשונות של גידול הילדים. למרות שהם מתוקים בטירוף.

השיקולים בעד הינם חשש שלי מחרטה בעתיד, חשש ששניים זה לא מספיק ואהיה בודדה בבגרותי. חשש שכאשר נהיה זקנים נהווה עול על שני ילדנו (שהיה יכול להתחלק בין שלושה). בנוסף גם הבכור שלי מאד לוחץ על עוד אח/אחות וכואב לי הלב לאכזבו.
    יש לציין שעזרה בשמירה על הילדים דווקא יש לי משני הצדדים.
    אבל אני לא יולדת בכדי שאחרים יעזרו לי לגדל את ילדיי וגם העזרה הינה חלקית, אף אחד לא קם בלילה במקומי או משלם על חוגים במקומי.

אנא יעצו לי מהבטן, בהתייחסות לעובדות שציינתי ולא פוליטקלי קורקט :-)
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילד שלישי בעד ונגד...הו הדילמה... - תגובה

טלי מנדיוק
    27/04/2013

גלית שלום,

נשמע שאת יותר לא רוצה מרוצה.
    את בהתלבטות גדולה, ונכון לך להמשיך להתלבט עד לקבלת החלטה.
    תחליטי שזה בסדר להתלבט. זו גם החלטה.

בהצלחה !
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו