מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חמה שנכנסת יותר מידי לעניניםיוני11/05/2013
אני נשואה 8 שנים+2 ומה שקורה כבר מהתחלה הקשר של בעלי עם האחים שלו לא הכי מצוינים הם מתראים רק בימי הולדת ומידי פעם באירועים איך הם תמיד בקשר טלפוני כמובן לשיחות קצרות ותמיד לא היה ברור מה הסיבה שאין לה להגיד בטלפון
ומתברר שחמתי תמיד שואלת את בעלי כל מיני שאלות שקשורות לחיי היום יום שלי ושל בעלי כולל הילדים כמובן בעלי היה מוסר איפורמציה מעל ומעבר כולל מה התיכנון שלנו לסופי שבוע או לעוד חודש תמיד חשבנו יפה שהיא מתעניינת לפחות היא
ומה שקורה היא מספרת כל דבר לשאר האחים.יצא שיחה שבעלי דיבר עם אחותו ואז היא אומרת כן אני יודעת אמא אמרה לי וזה לא פעם ולא פעמים וכמובן אין מה לחדש ואין על מה לדבר
בעלי מרגיש שזה ממש לא צודק שכל העולם יודע מה קורה בבית שלנו ואנחנו אפילו לא שואלים דרכה עליהם
בעלי כועס מאוד על הקטעים המסריחים הוא ניסה לדבר איתה כמה פעמים ולהסביר לה שזה החדשות שלנו ואם הוא רוצה הוא יספר כמובן מבחינתה זה מפסיק לכמה ימים ואז זה חוזר על עצמו
הפסקנו לספר לה איך היא מגיעה לביקור כועסת ואומרת אוקי אני לא אשאל רוצים תספרו לי ומעקמת פנים ותמיד יש איתה הרגשה של מתח
מה עושים?האם יש דרך לשפר את הענינים בין האחים ובין האמא כלומר קשר טלפוני ולא דרך האמא?המצב ממש לא נעים ולא הכי כייף להיות בסלון ולראות איזה מצב לא נעים נוצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמה שנכנסת יותר מידי לענינים - תגובה
טלי מנדיוק12/05/2013לשרון,
הכל עניין של פרשנות אישית.
מבחינתה של הסבתא זה לגיטימי לשתף מה שלום כל אחד.... את כל אחד.....
מבחינתכם זה פסול.
הצעתי היא - ספרו לסבתא את המידע שזה "בסדר" מבחינתכם שיעבור הלאה.
כי מימלא היא מדברת, ומשתפת.
בנוסף - כשאדם מקבל תוצאה שאינה מוצאת חן בעיניו בחייו האישיים -
עליו לשאול את עצמו "איזה שינוי אני אמור לעשות על מנת לשנות תוצאה זו".
זאת אומרת לקחת אחריות אישית.
בהצלחה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
שרית12/05/2013הלקח נילמד תודה רבה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)