מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשותשרית20/05/2013
שלום לכם!אני אמא לילדה בכורה בת 4 ובהריון שני הילדה מאוד חכמה וחצי חסרת ביטחון בכל מובן היא בישנית מאודלא שרה ליד אנשים מפחדת ותופסת אותי מאוד חזק הגננת תמיד מנסה לדובב את הילדה ובבית בכלל אנחנו תמיד מנסים להחמיא ולחבק אותה בכל דבר שהיא עושה.בעלי עובד שעות על גבי שעות ואני בבית עם הילדה כלומר בשעות הבוקר היא הולכת לגן ואני אני איתה ולא תמיד בעלי מספיק להשכיב אותה לישון
ובסופי השבוע שהוא בבית הוא תמיד מתלונן שהילדה לא מקשיבה לדוגמא אם האנחנו יוצאים לקניות הילדה רצה לכל מקום בחנות ואנחנו צריכים לקרוא לה המון פעמים כדי שתשאר איתנו.או שאם חברה מגיעה כמובן אנחנו מגבילים אותה שלא משחקים בכל הבית והיא לא תמיד שומעת.וובעלי כמובן אומר לה ולפעמים אפילו מתעצבן עליה הוא מתחיל לצעוק והיא כמובן בוכה בלי סוף ולא מבינה מה בדיוק קרה איתי זה קצת אחרת אני סופרת עד 3 והיא מסיימת ומגיעה ועושה את הפעולה שאני מבקשת מימנה
בעלי אומר שהוא האבא והיא צריכה להקשיב לכל מה שהוא אומר ואותו הדבר אם הסבתא אוסרת משהו הילדה צריכה להקשיבאו לכל אדם מבוגר אחר
הוא צועק עליה ליד החברה או ליד אנשים וזה ממש מעצבן אותי ומלחיץ אותי שאנחנו פוגעים בה ובבטחון העצמי שלה
ויצא פעם שראינו את ביתי משחקת ועושה כל דבר שילדים אחרים אומרים לה לעשות היא עושה בלי בעיה אני לא מבינה מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה
תודה מראש
מה אפשר לעשות בקשר לבעלי?הוא לא מבין שזאת לא דרך לטפל בילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות - תגובה
ד``ר חיים היילפרין21/05/2013עומדות לרשותך מספר אפשרויות, בכפוף למידת הקבלה של בעלך - את יכולה להבהיר לו את הדברים בעצמך בשיחה פתוחה איתו ו/או את יכולה להציע לו ללכת (איתך או לבדו) להדרכת הורים (פרטנית או קבוצתית) או למספר פגישות הנחייה אצל איש מקצוע (פסיכולוג מומחה או מטפל משפחתי). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)