האבא אמר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האבא אמר
    אנונימי
    23/06/2013

יש לי בעיה משפחתית שבעבר כבר התייעצתי אתכם והבנתי שאני בבעיה אך חשבתי שקצת פתרתי אותה .
    הורי אשתי מבוססים\אמידים מאוד , אני בא ממעמד ביניים .
    אשתי רגילה למותרות ושהתחתני ידעתי זאת , אך חשבתי שמתוקף גילה (28) והשנים ביחד והחיים המשותפים והנישואין בשנים האחרונות יעשו את שלהם .
    אך מה שקורה הוא שאני חוץ מאשר שמזמינים אותי ואותה ימי שישי\שבת ומתנהגים נחמד אני לא באמת מרגיש שאני חשוב פה בסוגיה , אני לא יודע האם בכלל הוריה רצו שנתחתן ואולי פשוט לא ידעתי .
    לפני כשנה היינו ביחד בנופש כל המשפחה (שזה הפתיע אותי ולא הפתיע אותי ) אך אב המשפחה שמעריכים אותו מאוד (מבחינה עסקית בצדק) לא באמת התייחס אליי כמו משפחה , כל מיני דברים כמו צילום משפחתי שבו אני הייתי הצלם וכו' .
    לאחר כמה חודשים אשתי אמרה שהיא ואמא שלה ואחותה הקטנה טסות לחו"ל כדי לעשות טיול בנות ,זה היה בחג ראש השנה ,אני נשארתי לבדי בארץ והלכתי להוריי ,בסוף הסתבר שהם היו כל המשפחה ביחד שם .
    השנה עשו לי אותו "תרגיל" ועוד הפעם דיברו על טיול בנות והאבא החליט שהוא גם מגיע ואם הוא מחליט הוא מבצע .
    אני מרגיש שאשתי "מתפתה" מהר מאוד לשופינג ולמותרות ובנוסף גם גילה ועצם היותה אשה נשואה נראה לי מוזר ,שנה שעברה חברים שאלו אותי האם נפרדנו או שקרה משהו כי היא פרסמה את זה בפייסבוק משפחה לא הבינו למה בטיול משפחתי אני לא קשור .
    ואבא שלה מרגיש שבגלל שהוא מביא את הפרנסה העיקרית הוא הקובע מה יהיה ואלו כללים יהיו ,אני יודע שזה לא מתפקידי לשנות את אבא שלה (אולי אשתו צריכה לנסות זה לא ענייני) אך שזה מגיע לאשתי זה כבר בעייתי מבחינתי .

מה לעשות ואיך להתנהג ?
    אין לי שמץ ,אך הבושה ,הרגשת האוטסייד גדולה מאוד .
    אמרתי לה אל תספרי לחברינו ולמשפחתי שאת נוסעת עם כל המשפחה .אמרה שהיא מעדיפה לא להגיב לזה ושהיא לא רואה משהו לא בסדר בזה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האבא אמר

הוספת תגובה

• האבא אמר - תגובה

טלי מנדיוק
    23/06/2013

לאנונימי שלום רב,

אכן התייחסנו לבעייתך בעבר.
    אני ממליצה לך ללכת למס שיחות עם איש מקצוע, על מנת לקבל סיוע והדרכה.

בברכה,
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל זה חלק מהעניין

אנונימי
    24/06/2013

שנה שעברה אחרי המקרה הייתי בייעוץ שלא כל כך חידש לי ולקח כסף שאין לי כל כך (אמרתי אני לא כל כך קשור למשפחה האמידה ,ואני אומר אמידה כי לא נעימה לי המילה עשירה ) .
    למי אני יכול לפנות ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל זה חלק מהעניין - תגובה

טלי מנדיוק
    24/06/2013

אתה אמור לשנות המציאות הסוביאקטיבית והאוביקטיבית.
    אתה צריך לחפש איש טיפול חיצוני שיסיע לך בכך. (רב, מאמן, פסיכולוג....)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו