מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים במשפחהלימור28/06/2013
שלום לכולם,
הייתי רוצה להתייעץ בקשר למשהו שצץ לאחרונה והוא די מציק,לשמוע את חוות דעתכם ואולי לקבל קצת תובנות.
לבעלי יש אח יקר מאוד,הם תמיד נמצאים שם האחד בשביל השני,בעיתות משבר (והיו הרבה כאלה) תמיד עוזרים,נותנים כתף ומוכנים לתת הכל!!!!
לאחרונה בעלי חתם לו גם על ערבות מסוימת מכיוון שהלה נקלע לקשיים כלכליים די חזקים וכמובן שאנחנו נירתם לעזור חוץ מזה שעזרנו בכל דבר אפשרי אחר ברוחב לב ויד (מתנות יקרות וכו)
עכשיו,אין לי שום בעיה,אני אוהבת את המשפחה שלו מאוד
העניין הוא שלאחרונה נקלענו למצב מסוים שהיינו חייבים לקחת הלוואה מהבנק שהתנה אותו בערב אחד והיינו בטוחים שהוא יחתום עבורנו (זה לא אמור לפגוע בו כלל רק לשם הפורמליות) ולהפתעתנו,אשתו הטילה על זה וטו מוחלט!
היא חברה טובה שלי ושל בעלי,אני אוהבת אותה מאוד,אני רק חושבת שזה לא הוגן היות והיא מכירה את אופי היחסים ויודעת שאנחנו תמיד שם האחד בשביל השני,פוגע בי גם שאפילו שהיא מודעת לכך שחתמנו עבורם (ולקחנו סיכון עצום כי מצבם הכלכלי היה בכי רע)ואפילו לא חשבתי על כך,בכ"ז היא מסרבת.
אני כמובן אמשיך להתנהג אליה כרגיל-אני מקווה....
בעלי אמר שהוא לא נכנס בין בעל לאשתו אבל אני יודעת שעמוק בלב זה כואב לו ואני יודעת שבסופו של דבר זה יחזור אליה.
וחבל לי כ"כ כי הם מאוד יקרים לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים במשפחה - תגובה
ד``ר חיים היילפרין29/06/2013אני לא מוצא שום סיבה מדוע "כמובן תמשיכי להתנהג כרגיל" וגו' לאור התנהגות כפוית טובה שכזו מצידה. ההפך, עליך להתעמת עם גיסתך (ובעלה) באסרטיביות (דהיינו, באופן חברי, פתוח, כן וישיר - לא בתוקפנות או התלהמות) ולומר לה בדיוק מה את מרגישה. הציעי לה לחזור בה מעמדתה אם היא אינה רוצה לחבל בקרבה שאת חשה כלפיהם. ואם תיעני שוב בסירוב, לא תיוותר בידייך הברירה אלא להתרחק ממנה במידה. אם את מתקשה עם כל זה בפועל, צרי איתי קשר להבהרות או פני לשיחת הנחיה עם איש מקצוע. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)