בת 4 שהולכת לסבים רק בשביל האייפד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 4 שהולכת לסבים רק בשביל האייפד
    אביה
    14/07/2013

ביתי בת ה4 מאוד חכמה היא לא מוכנה ללכת לסבים בלי הבטחה שהם יתנו לה לשחק באייפד שלהם למרות שנתנו להם משחקים מעופדים על ביתי בבית היא הייתה משחקת איתם תמיד לא מניחה אותם.הסיבה היא כזאת מהתחלה שביתי הייתה בת 2 והייתה שולטת באייפון ובמחשב חמתי התלהבה מהרעיון ונתנה לה את האייפד שלה כמובן שהיא הייתה משגיחה ב 4 עינים שלא יפול ולא ישבר.
    מה שקרה תמיד התלוננו שתפסיק לתת לה שהיא מגיעה לבקר ולשחק איתם ותמיד חמתי העדיפה את הטלויזה דלוקה בערוץ הילדים רק שהיא תוכל לשבת ולדבר עם הבן שלה.והנכדה תהיה עסוקה כמובן שבעלי לא ממש אכפת לו מה ביתו עושה בשעת הביקור
    מה שקורה אם אנחנו צריכים בביסיטר יכול להיות מצב שביתי כל היום עם האייפד וטלויזיה בלי לזוז מהספה ואפילו שהיא שוכחת לאכול שזה הכי נוח לחמי וחמתי
    ניסיתי לדבר עם בעלי הוא לא מוכן להוציא כספים לבביסטר כי אמא שלו גרה 10 דקות מאיתנו בהליכה.וחוץ מזה נוח לו שהיא לפחות בסביביה מוקראת
    זה מפריע לי שהיא לא מוציאה את ביתי לגינה או משחקת איתה או מאכילה אותה
    וכששאלתי את הסיבה היא אומרת שהיא לא מרגישה טוב ומעדיפה לקרוא ספר ובאמת זה מה שהיא עושה לא פעם ראיתי אותה בצורה כזאת
    אני רוצה להדגיש שהיא ככה גם עם שאר הנכדים ולא רק לי זה מפריע איך כולם יודעים שהיא לא תשתנה ולא תתאמץ להוציא את הנכדים לבחוץ אפילו עם הצענו לה כסף למונית וכו רק שתיצא איתה לקניון או לפארק
    ועוד דבר היא כל כל קמצנית מבחינת אוכל שזה מטריף אותי היא לא תיתן מהפרות ומכל דבר שיש בבית
    וזה מטריף אותי הקמצנות שלהם והעצלנות שלהם מה אפשר לעשות ואיך אפשר להמשיך את הקשר בצורה כזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 4 שהולכת לסבים רק בשביל האייפד - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    15/07/2013

אין פתרון קסם לבעיה שאת מציגה. במקרה הטוב תוכלי, עם הרבה שיחות הכוונה ועידוד אסרטיביות עם הסבים בשילוב נכונות להתפשר משמעותית מצידך, להגיע למצב הנסבל על כולכם. במקרה הגרוע, תאלצי להרחיק את הילדה מסביה, אך שקלי טוב עם אפשרות זו אכן עדיפה על פני האלטרנטיבה הקיימת. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו