הסבתא מגדפת את הבת שלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבתא מגדפת את הבת שלי!
    אבגד
    15/07/2013

שלום רב!
    הבת שלי בת חצי שנה. הסבתא שלה מגדפת אותה ללא הרף בכינויי גנאי כגון מסריחה (לאחר מתן צואה) בכיינית (כשבוכה) ואינעל אבוק כשפולטת. הכל בביתה נעשה בצעקות רמות והילדה נבהלת.

ניסיתי לדבר עם בעלי שיעיר לאמו אבל גם לאחר שדיבר איתה זה לא עזר. היא עדיין מכנה את בתי מסריחה בכיינית וכל העולה על רוחה...

אני משתדלת שלא להביא את התינוקת לביתה על מנת שלא תספוג צעקות קללות גידופים ושאר שליליות.

הסבתא כמובן שלא מתכוונת לדברים במלוא מובן המילה וכלשונם, אבל חורה לי לשמוע מילים ואמוציות כאלה המופנות כלפי הבת שלי...

מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבתא מגדפת את הבת שלי!

הוספת תגובה

• הבהרה לגוף ההודעה

אבגד
    15/07/2013

אני אוסיף שהסבתא ספרדייה ומאמינה שזה מרחיק מהתינוקת עין רעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה לגוף ההודעה - תגובה

טלי מנדיוק
    15/07/2013

לא רלוונטי.
    מדובר פה באלימות מילולית ונפשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבתא מגדפת את הבת שלי! - תגובה

טלי מנדיוק
    15/07/2013

לאבגד שלום,

תשובתי היא נחרצת - אין להביא את התינוקת במגע עם אדם שמתעלל בה נפשית.
    הסבתא נוקטת באלימות מילולית ונפשית, ולכן אין להביאה לטיפול אליה. עליכם להגן על התינוקת באופן מושלם.
    מיותר לציין כי כל פגיעה בחסרי ישע - בראשם תינוקות - הינה עבירה פלילית חמורה שיש עליה מאסר.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו