מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים מתוחיםא27/07/2013
אני בן 38 ילד גדול כמו שאומרים אבל לאחרונה היחסים שלי עם אמא שלי הפכו למתוחים מאד עד בלתי נסבלים, אבי אדם חולה ובגלל הטיפול של אמא שלי בו היא מתוחה ועצבנית והיא בוכה לפעמים שהחיים שלה גמורים,חרא וכו', ואני מבין אותה אבל ב10-15 שנים אחרונות לא זכור לי שפעם היא אמרה לי על משהו שעשיתי אותו "טוב מאד" הכוונה היא שאני כבר לא זוכר מצב שהבעתי דעה או רציתי לעשות משהו והיא לא שללה אותי את מחשבותיי או דברים שרציתי לעשות,היא שנים על גבי שנים שוללת כל מחשבה או רצון שלי ואם אני עונה לה הוא מתנגד לדעתה מתחילה מריבה עד השמיים,אני תמיד לא עושה דברים נכון לדעתה ,כל מחשבה בקשר ללמוד משהו ולא רק אוניברסיטה אני מתכוון היא אומרת "זה הרבה כסף" "למה אתה צריך את זה" " זה לא בשבילך" וכו' והגיע למצב שאני מתבעס לבוא לבקר את ההורים ואני בא רק כי אני חייב כמו ארוחת שישי (אני גר לבד דרך אגב) אני כבר מרגיש מובס וחסר ביטחון לגמרי ואובד עצות אשמח לעצה מועילה
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים מתוחים - תגובה
טלי מנדיוק27/07/2013ל - א' שלום רב,
למה חשוב מה אדם אחר חושב עליך?
במקרה זה אמא שלך.
מדוע אתה זקוק עדיין לאישורים שלה?
המלצתי היא שתיגש למס שיחות על מנת לעשות עבודה פנימית עם עצמך, ותוכל להיפרד מאמא מבחינה פסיכולוגית ורגשית.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
א27/07/2013תודה על התשובה אני אעשה עבודה פנימית,שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)