יחסים מתוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים מתוחים
    א
    27/07/2013

אני בן 38 ילד גדול כמו שאומרים אבל לאחרונה היחסים שלי עם אמא שלי הפכו למתוחים מאד עד בלתי נסבלים, אבי אדם חולה ובגלל הטיפול של אמא שלי בו היא מתוחה ועצבנית והיא בוכה לפעמים שהחיים שלה גמורים,חרא וכו', ואני מבין אותה אבל ב10-15 שנים אחרונות לא זכור לי שפעם היא אמרה לי על משהו שעשיתי אותו "טוב מאד" הכוונה היא שאני כבר לא זוכר מצב שהבעתי דעה או רציתי לעשות משהו והיא לא שללה אותי את מחשבותיי או דברים שרציתי לעשות,היא שנים על גבי שנים שוללת כל מחשבה או רצון שלי ואם אני עונה לה הוא מתנגד לדעתה מתחילה מריבה עד השמיים,אני תמיד לא עושה דברים נכון לדעתה ,כל מחשבה בקשר ללמוד משהו ולא רק אוניברסיטה אני מתכוון היא אומרת "זה הרבה כסף" "למה אתה צריך את זה" " זה לא בשבילך" וכו' והגיע למצב שאני מתבעס לבוא לבקר את ההורים ואני בא רק כי אני חייב כמו ארוחת שישי (אני גר לבד דרך אגב) אני כבר מרגיש מובס וחסר ביטחון לגמרי ואובד עצות אשמח לעצה מועילה
    א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים מתוחים

הוספת תגובה

• יחסים מתוחים - תגובה

טלי מנדיוק
    27/07/2013

ל - א' שלום רב,

למה חשוב מה אדם אחר חושב עליך?
    במקרה זה אמא שלך.
    מדוע אתה זקוק עדיין לאישורים שלה?

המלצתי היא שתיגש למס שיחות על מנת לעשות עבודה פנימית עם עצמך, ותוכל להיפרד מאמא מבחינה פסיכולוגית ורגשית.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

א
    27/07/2013

תודה על התשובה אני אעשה עבודה פנימית,שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו