מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משפחה במשברשאשה03/08/2013
אני נשואה 12 שנה עם ילדים מקסימים בני 8.5 ו 5 בעלי עצמאי ושנים שאני מבקשת ממנו למצוא עבודה אחרת כי ההכנסה לא מצדיקה לדעתי את היותו עצמאי עם כל המתח והאחריות מסביב עד לפני שנתיים הייתי שכירה 10 שנים באותו מקום הרווחתי טוב והייתי היציבות הכלכלית כל השנים הוא רצה שאני אעזוב את העבודה ויבוא לעבוד איתו לפני שנתיים נכנעתי מסיבות נוספות והחלטתי לתת לזה הזדמנות, אני לא מתחרטת על כך אבל זה משך אותנו מטה מטה אנחנו שוקעים בחובות מטורפים כשראיתי שזה מה שקורה תפסתי את עצמי והתחלתי לעבוד שוב בחוץ אבל המתח הכלכלי והחובות מלחיצים אותי וגם אותו אנחנו עצבניים מאוד ואני מרגישה שזה נופל גם על הילדים אני מרגישה שאני עוד רגע מתפוצצת, היום אני מבינה שהוא כבר לא יעבוד שכיר הוא לא ממש רוצה והוא יקבל אותה משכורת ויהיה פחות גמיש אני מרגישה שאני פחות נמשכת אליו אנחנו מתרחקים מחברים גם כדי להוציא פחות וגם בגלל שאנחנו במצב רוח ירוד , אני מרגישה שאני רוצה לעזוב את הבית להנפרד להתחיל מהתחלה לבד עם הילדים מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה במשבר - תגובה
טלי מנדיוק04/08/2013שלום רב,
המשפחה שלך במשבר רציני.
האישה היא עמוד התווך של המשפחה.
עליך להתחזק.
על מנת להוביל אתכם לשינוי והתחזקות.
אתם זקוקים לתמיכה מקצועית חיצונית בדחיפות.
גשו לטיפול!!!!!!!!!!!
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)