יחסים גרועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים גרועים
    אילנית
    16/08/2013

אני בחורה בת 21 ממשפחה מסורתית, התארסתי לבחור שההורים רוצים ולא אני!!! פער הגיל ביננו 17 שנים..בהתחלה השתכנעתי כי ההורים שלי עושים מה שטוב בשבילי.. אנחנו לא הינו בקשר בכלל דיברנו שבוע ואז התארסנו,,,,היום אני מנסה להסביר להורים שלי שאני לא מרוצה מזה. אני נהייתי מאוד עצובה כל הזמן לבדי ההורים תמיד מקללים אותי מזלזלים בי לא רוצים אותי, אני לא צריכה אותם אני עובדת ויש לי תואר ראשון אך בכל זאת אני צריכה שימשהו יהיה לצידי ויחזק אותי אין לי את זה..
    יש לי רק תחבר שלי שההורים לא רצו אותי מחכה לי אם אפרד מארוסי, אני לא יודעת איך להסביר לאחרים את דעתי וכי זה חיים שלי ושיקבלו אותי ואת ההחלטות שלי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים גרועים

הוספת תגובה

• יחסים גרועים - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    16/08/2013

מתוך השאלה ברור לי שאת כבר יודעת את התשובה - עליך לעשות את מה שטוב לך, תוך התחשבות מאוזנת ברגשות בני משפחתך. וממה שכתבת, ברור שמה שיהיה טוב לך זה להיפרד מהארוס שנכפה עליך ולהתחתן מתוך בחירה אוהבת שמקורה בהיכרות לעומק. בהנחה שמשפחתך תסתפק בקללות ולא מעבר, בסופו של יום הם ילמדו לכבד את בחירתך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו