חמה קרציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חמה קרציה
    רינת
    17/08/2013

אני נשואה 4 שנים בהריון שני ובת 33 מה שקורה בלידה הראשונה בלית ברירה חמתי הייתה איתי בלידה.(אמא שלי כבר לא הייתה בין החיים) בכל אופן היה לי קשה עם היחס שלה אחרי ותמיד דיברנו על זה כלומר אני תמיד הוצאתי את זה.ומאז שסיפרנו לה שאני בהריון היא לוקחת שליטה על חיי כלומר היא כבר אמרה לי שהיא לא לוקחת אותי לבית החולים למרות שבלידה הראשונה בעלי היה איתי כל היום וכל הלילה כולל אחרי.היא לכ מוכנה לשמור על הילדה למרות שהיא גם השכנה שלי ואני בכלל לא מבקשת את העזרה שלה רק עם זה מקרה חרום או בעלי רוצה לצאת סתם לכייף .היא שואלת תמיד אם החלטנו על שם ומה אני הולכת לקנות ומתי.האמת שנמאס לי מהיחס הזה ואני מאוד רוצה שתיצא לי מהוורידים אפילו הפסקתי ללכת אליה ולקחת את הבת שלי למרות שבשבילה זה לא שונה והיא לא מתגעגעת לנכדה.זה הזמן שלי שאני צריכה לבנות מימנו למרות שהיא לא יודעת בדיוק באיזה חודש אני רק בגלל הלחץ כמובן שבעלי מסכים איתי ויודע כמה אני עייפה מהיחס הזה.אשמח לכל תגובה תגובה ולכל עצה שתיתנו לי העיקר שאצליח לתת לעצמי שקט נפשי מימנה תודה אביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חמה קרציה

הוספת תגובה

• חמה קרציה - תגובה

טלי מנדיוק
    21/08/2013

לאביה שלום רב,

עצתי הטובה ביותר אליך היא לפתח מחשבה / גישה חיובית כלפי החמה.
    לראות את נקודות החוזקה שלה, את היתרונות שלה, ולהתייחס באמפטיה ורגישות לחולשה שלה.
    אני מאמינה שעם גישה חיובית שלך - המצב ישתפר.
    שהרי לא ניתן לשנות את האחר, אלה את עצמנו בלבד.

בברכה,
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו