תודה על תשובתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על תשובתך
    ליאת (שוב)
    22/08/2013

קודם כל רציתי להודות לך מקרב לב על תשובתך הכנה והמספקת, היא ענתה על כל הציפיות שלי, התשובה הייתה ישר ולעניין , אני מסכימה איתך בכל.
    בבקשה תוכל לענות לי על שאלה נוספת. בתי השנייה בת ה-9 מפחדת להישאר בבית לבדה אחרי בית הספר ובכלל. עד היום אמא שלי, בת 72 הייתה לוקחת אותה ושומרת עליה משעה 14:30 עד 17:00 בביתי. היא גרה מול בית הספר, אנו גרים בניין ליד בניין. בעלי איש אשכולות, הוא יודע לתקן ולעשות את כל העבודות (חשמל, אינסטלציה, מכני, מזגנים ועוד...). אמי לצערי הרב מאוד אינטרסנטית וחומרנית. היא קודם כל רוצה לקבל ורק אז לתת. אחרי ריב גדול בשמפחה (שכתבתי במכתב הקודם) בעלי מסרב לעזור למשפחה שלי בשום דבר. אני מאוד מפחדת שעם תחילת שנת הלימודים בבית ספר יהיה לי בעיה עם מי להשאיר את הילדה. איך לשכנע אותה להישאר לבד בבית ומנגד איך לשכנע את סבתא לשמור עליה בלי שתקבל תמורה (עזרה מבעלי)?

בברכה,
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה על תשובתך

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    24/08/2013

חבל שאת שמה את עצמך שוב אחראית להתנהגותם הילדותית/ אנוכית/ אינטרסנטית של בני המשפחה סביבך (במקרה זה, בעלך ואימך). גם לבעלך יש אחריות למה שיקרה עם הילדה שלו בשעות אחה"צ - שיתכבד ויסייע לאימך בתמורה לשמירה על הילדה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו