מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונפליקט עם הוריםפלורה15/09/2013
הי ,רציתי להתייעץ . אני מנסה לסלוח להורים שלי התנהגות מאוד מוזרה שלהם ,אבל לא יוצא לי . היה מקרה שכל כך קשה לי לשכוח ולסלוח למרות שאני מנסה. קצת על עצמי: בגיל התבגרות עליתי לישראל עם הורי ,למרות הקשיים הרבים שעמדו בדרכי סיימתי עם בגרות מלאה ובהצטיינות תיכון וגם לא מזמן סיימתי אוניברסיטה בהצטיינות -לסיים לימודים אקדמיים היו חלום שלי כמעט עשר שנים ,חסכתי מספר שנים כסף ,למדתי ובמקביל עבדתי כמעט משרה מלאה ורציתי רק להגיע ליום שבו אסיים את לימודי. אני מגיעה משכונת מצוקה ,מפרפריה וזה היה לי עוד יותר חשוב. חלמתי שהוריי יגיעו לטכס חלוקת דיפלומות -הם אכן הגיעו אבל 5 דקות לפני שעליתי על במה הם עזבו את אולם -לא כי רבנו ,אלא פשוט דאגו להספיק לאוטובוס ,היו לחוצים במהירות להגיע הביתה ...למרות ששעה הייתה מאוחרת והכל הלך לפי תכנון ,הם היו מספיקים לאוטובוס .קצת אליהם:הם עלו לישראל מזמן יחסית(למעלה מ10 שנים) ,לא יודעים כל כך שפה עברית,שניהם לא עובדים. כל כך קשה לי ,הם ידעו עד כמה יום זה חשוב לי -שהגעתי למטרה ,ללא עזרתם כלכלית ואפילו תמיכה נפשית מועטה לא הייתה ורק רציתי לשמוח איתם וגם זה לא יצא. איך ניתן לסלוח ולא להיות עם סלע על לב ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונפליקט עם הורים - תגובה
טלי מנדיוק15/09/2013פלורה שלום,
כל הכבוד על סיום התואר!
כל הכבוד על הנחישות וההליכה למטרה!
רצונך בתמיכה של ההורים, הוא מובן וטבעי.
ואכן הוריך עשו מאמץ גדול מאוד והגיעו לטכס (חבל מאוד שלא זכו לראותך על הבמה).
עצתי לך להסתכל על החצי כוס המלאה ולא הריקה.
1. סיימת את התואר!!!!! (כל הכבוד לך!!!!)
2. ההורים כן הגיעו לטכס!!!!! (כל הכבוד להם!!!!!)
חשיבה חיובית בוודאי תסייע לך לאמץ מחשבות טובות ומועילות.
הסליחה להם היא לטובתך בלבד!!!
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)