שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    30/03/2008

אני מתבייש לשאול את זה אבל אני אשאל בכל זאת. אני ואשתי נשואים שנתיים. אנחנו ביחד 5 שנים. אני רוצה שהיא תעשה איתי משהו במיטה כבר 5 שנים והיא לא מוכנה. אעדיף לא לספר מה זה - זו סטייה קלה בסקס, אבל היא לא כזו חמורה.

אני כבר 5 שנים מתחנן בפניה שנעשה את זה והיא לא מוכנה.

אפשר לקבל המלצות מה אפשר לעשות כדי לשכנע אותה. זה דבר שמאוד חשוב לי ומפריע לי. אם היא לא מוכנה אז מה לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לטל

ד``ר חיים היילפרין
    31/03/2008

שאפו על האומץ לשאול... ועם זאת, יכולתי לחדד יותר את התשובה אם היית מציין ספציפית על איזו סטייה קלה אנחנו מדברים. לגופו של עניין, סקס היא פעילות שתמיד צריכה להיות מוסכמת על שני בני הזוג. הפתרון השכיח לדילמות מעין אלה הוא ריצוי הדדי; אך אם אשתך אינה מסכימה, עליך לכבד את רצונה. ואם הדבר מפריע לך מאד, כדאי לך לגשת לייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשום לנו מה זו הסטייה הזו

שני
    07/04/2008

ונגיד לך מה כדאי לעשות..ואיך לשכנע אותה . מנקודת מבט נשית....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו