צריכה עצה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה דחוף
    אלמונית
    21/11/2013

אני כותבת בשם הורי שיזכו לחיים ארוכים , יש לי אח בכור בן 40 כמעט הבעיה בו היא שהוא כבר שמונה שנים לא רוצה לעבוד , הוא פארזיט הוא אומר שהשכירות בעצם גנבה אותו והוא לא יהיה עבד של אף אחד. מאז שחזר הביתה לפני כארבע שנים או יותר ( לפני זה היה גר עם בת זוג) הוא נמצא בבית הוא לא מדבר עם אבא שלי כבר עשר שנים או יותר והוא פשוט ישן עד שעות מאוחרות קם הולך ( לאקסית שלו לחבר שלו להסתובב בעיר) וחוזר בערב שכולנו כבר במיטות, אמא שלי בת 60 והיא מפחדת להגיד לו משהן שלא יפגע בעצמו שלא יעשה משהו למישהו בבית. יש לציין שכל הילדים לא גרים בבית רק אני חזרתי לקצת עכשיו ובעקבות זה הוא בא כל יום כנראה מרגיש ביטחון. רבתי איתו על זה אי אפשר לדבר איתו הוא מוזנח מסריח, רק ישן אוכל ואינטרנט לא מתבייש לשבת בחדר שעות כמו פארזיט ואני לא יכולה לסבול את זה אנחנו גרים בבית פרטי וגדול אמרתי להורי לעבור לבית קטן עם חדר וחצי ואמא שלי אומרת שאין לה בעיה לעשות את זה כי אנחנו שוכרים אבל לדעתה הוא יבוא וישן בסלון אם צריך, אמרתי לה לנתק את האינטרנט בבית אנחנו לא יודעים מה לעשות אני גרה בהורי שלא מעיפים אותו אבל זה לא יתכן שאפשר להמשיך לחיות ככה אני מרחמת עליהם הוא דוחה אותי, יש לציין שמדובר בבנאדם שלא שותה לא לוקח סמים הייטקיסט לשעבר בנאדם חכם מאוד אך מאז שאני זוכרת אותו ביקש מהורי שיקנו לו בית או יתנו לו כסף לפתוח עסק זה לא נורמלי בדרישות שלו, מה עושים עם בנאדם כזה? האם יש פיתרון? האם אמא שלי צריכה להעיף אותו ואיך? היא מפחדת שהוא יפגע בעצמו ואבא שלי מפחד שהוא יפגע בו ואני מפחדת על הורי וכואב לי כל כך..אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה דחוף

הוספת תגובה

• צריכה עצה דחוף - תגובה

טלי מנדיוק
    25/11/2013

שלום רב,

נשמע כי אחיך בן ה - 40 נתון למשבר נפשי .
    הוא מוזנח מאוד מבחוץ וגם מבפנים.
    הוא זקוק לעזרה.
    הוא זקוק להמון אהבה ותמיכה, על מנת שהאמון שלו בעצמו יחזור, וכך יוכל לחזור למעגל החיים היצרניים והבריאים.
    "להעיף" אותו זה להרע לו.
    להשאיר אותו כך במצב הזה, זה גם להרע לו.
    ההתייחסות אליו זקוקה לשינוי גדול שיעזור לו להתחזק וללכת אל חייו העצמאיים.

אני ממליצה להגיע לייעוץ והדרכה,
    בברכה,
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו