מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלה לעתיד של אחותי . האם להתערב.אורטל17/12/2013
שלום.
אני בגדול נגד להתערב לאנשים בחיים ויודעת שדעתי לא מעניינת אף אחד אלא אם נתבקשתי להביע אותה.
אחותי בת 30. יש לה חבר מזה שנה. יש דיבורים על חתונה.
אמא שלי מאוד מוטרדת כיוון שהוא יגרום לנפילה בטוחה של אחותי ושלו.
אין לו הבנה כלכלית הוא חותם על חוזים בלי להבין אותם ועכשיו חתם על חוזה לדירה, כשאמא שלי שאלה אם חושב שיעמוד בשכר דירה עם הוצאות של חשמל אוכל מים אמר שלא לקח זאת בחשבון וביטל מיד את החוזה. כיוון שהבין שלא יוכל לעמוד בזה.
זו דוגמה אחת כמובן.
השאלה שלי, האם להתערב לאחותי בחיים כדי למנוע נפילות או שאין מה לעשות ופשוט לתת לה ליפול.... :/
אין לה בטחון עצמי היא כנראה לא יכולה לעמוד מולו בדברים.
אשמח לעזרה וייעוץ....
תודה
אחות מודאגת ואוהבת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לחדד
אורטל17/12/2013זה לא נקודתי העניין של הדירה..
זה היה כדוגמא לכך שהוא מונע מאימפולסיביות, בזבזנות ואין התייעצות או עמדה לאחותי. גם מתוך הסכמה שלה למצב הזה כמובן.
החבר הקודם היו ביחד 7 שנים עד שנפרדו, לאחר שירד עליה והיה לוקה בנפשו.. בקלות יכל להגיע למצב של הכאה.
האם זה נכון לשבת עליה ולנסות להסביר לה או שזה חסר סיכוי?
החלטה שלה ללכת לעזרה אם תצטרך...?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לחדד - תגובה
טלי מנדיוק17/12/2013לאורטל שלום רב,
עצתי לך ולמשפחה להמשיך קשרים טובים, חמים ואוהבים עם האחות ובן זוגה.
רק קשרים טובים ואמיתיים יוכלו להוביל למצב בו הזוג יתייעץ עמכם ויראה בכם אנשים הרוצים את טובתם. חשוב לרכוש את אמונם, מהמקום הטוב.
שהרי כפי שאת מבינה הם זקוקים ליווי ותמיכה במסע של החיים שלהם.
ואתם אכן תצטרכו לתת את התמיכה, אך לא ממקום של שיפוטיות וביקורת, אלה ממקום של אהבה ורצון לעזור.
הכל צריך להיעשות באהבה ובכבוד.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורטל18/12/2013אני מסכימה עם מה שאמרת.
אני מבינה שבעצם המצב הוא אם הם רוצים ליפול שייפלו, אבל שיידעו שיש לאן ללכת כשצריך עזרה?
ואין לנו מה לעשות כדי למנוע את הנפילה, רק לתמוך כשהיא מבקשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
טלי מנדיוק18/12/2013כן בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)