התעלמות בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלמות בזוגיות
    נירית
    15/01/2014

שלום רב,

אנחנו זוג ללא ילדים. נשואים 10 שנים.

אחד הדברים שמפריעים לי בזוגיות - התעלמות מדברים קטנטנים שאני מבקשת.

אני מקווה שלא אתפס בעיניכם כקטנונית . יש דברים קטנים שהייתי רוצה שבעלי יעשה אחרת ואני אף אומרת לו יפה ולמחרת בדיוק מה שבקשתי שלא יעשה הוא כן עושה.

זה מטריף אותי, הרבה פעמים אמרתי לו שנראה לי שהוא עושה דווקא !!!!

אין לי איך לפרש זאת? וגם אם אדע את הסיבה , עדיין זה מטריף אותי !!!

בכל מקרה אני תופסת את זה כזילזול וכאשר אני מדברת איתו על זה הוא טוען שזה לא זילזול, או שלא עונה לי בכלל והבעת פניו היא של "בול עץ" "קיר".

אחת הטענות כאשר כן היה מגיב לי היא שהוא שוכח , ונניח שזה נכון והוא שוכח, אני לא יכולה להבין איך אפשר לשכוח דבר שביקשתי יום לפני ובהרבה הזדמנויות.
    איך אפשר לשכוח פעולות שחוזרות על עצמן ואני מבקשת שיעשה אותן אחרת לטובת שנינו?

אני כ"כ לא כזו, תמיד מוכנה להתחשב, להבין את הזולת ולא לשכוח מה ביקשו ממני ולכן אני לא מבינה למה הוא מתעלם ושוכח.

דוגמא על מנת שתבינו במה מדובר: כשאני רואה פרורים על השיש אחרי שאכל או חלב שנשפך על השיש או אבקת קפה מפוזרת על השיש,
    אני מעירה לו ואומרת יפה שזה מפריע לי , יום למחרת אני רואה את התופעה וגם יום אחרי וכן הלאה. לעיתים קורה שהוא כן מפנים משהו אבל הרבה דברים זה נראה כאילו הוא מתעלם טוטלית מהבקשות הקטנות האלה.

השורה התחתונה - האם אתם יכולים להסביר לי למה ההתנהגות הזו? ואיך אפשר לשנות אותה או לחיות בשלום איתה? להזכירכם אני בדר"כ מאוד מוטרפת מזה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעלמות בזוגיות

הוספת תגובה

• התעלמות בזוגיות - תגובה

טלי מנדיוק
    16/01/2014

דנה שלום,

איתך הסליחה באיחור התשובה.

תשובתי אליך היא - זוגיות היא מסע ארוך של שני בני הזוג. מסע של חיים.
    זהו מסע של ריפוי מסע של תיקון, גדילה וצמיחה.
    חלק מהמסע הוא ללמוד מהו התא של הנישואין, מה המשמעות שלו, מה הדרכים הטובות להגיע לתוצאות הרצויות, להכיר את בן / בת הזוג ועוד...
    אני ממליצה לגשת לאיש מקצוע על מנת לקבל עזרה וכלים טובים למסע מוצלח המסייע התפתחות.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו