מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורי ואנייופי טבעי26/01/2014
ההורים שלי נשואים מזה 30 שנים בערך והבעיה שהנישואים שלהם לא מאושרים בכלל עוד מזמן.
אבא שלי נשאר רק בשבילנו. עכשיו, בגיל מבוגר יותר הוא חושב להתגרש...
אנ ימאוד מאוד מאוד קשורה לאבא שלי, עם זאת מאוד קשה לי לשמוע אותו במעט הפעמים שהוא בא ומתלונן על זה שנמאס לו מהבית. בדרך כלל הוא לא משתף אותי כדי לא להכביד עליי כמובן. לי קשה לשמוע את זה ואני נהיית הכי לא אכפתית שיש . מצד אחד אני נורא רוצה להבין אותו ולעזור לו, מצד שני אני לא רוצה להשלים עם זה שהם יתגרשו ולכן אני לא רוצה לשמוע על הבעיות האלה שלו.
אני בת 20. אין לי מושג איך להתנהג בקשר לזה..אני כן רוצה לתמוך בו איכשהו מבלי לפגוע באמא שלי על הדרך(בדיבור שלי או משהו כזה) ומבלי שזה גם יכאב לי לשמוע את זה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורי ואני - תגובה
ד``ר חיים היילפרין27/01/2014הדבר הנכון ביותר עבורך יהיה לדבר עם אביך בפתיחות וישירות לגבי רגשותייך ועמדתך (אם אינך רוצה שהורייך ייתגרשו או אם אינך רוצה שהוא ייערב אותך בכלל בקשיים שלהם, למשל - פשוט אמרי לו זאת), ובמקביל להציע לו לפנות לאיש מקצוע (פסיכולוג או מטפל זוגי) שיסייע לו בקבלת ההחלטה, בשיקום היחסים עם אמא, או ילווה אותו ויעניק לו תמיכה במהלך הגרושין. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)