מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות כבר בכיתה א'דורית02/02/2014
בני בן 7 לומד בכיתה א', את בחודש הראשון הכל היה טוב וההתרגשות היתה בשיאה, ומשם התחיל להתדרדר............הוא מפריע בכיתה למורה ולחברים הסובבים אותו למרות שהוא יושב צמוד למורה. הוא מתפרץ ומדבר מתי שהוא רוצה, את השיעורים שלו הוא "מורח" הרבה שעות, אך שהוא מחליט לעשות אותם זה הולך בסדר. שוחחתי עם המורה שלו אך לטענתה אין מקום לדאגה (להבדיל ממה שאני חושבת).
אני רוצה לדעת אם אלו סימנים של היפריות, הפרעות קשב, או כל בעיה אחרת, למען האמת אני די מודאגת. חשוב לי לציין שהוא לא ילד בעייתי בהתנהגות לא בבית ולא בסביבה, הוא ילד טוב וממושמע רק מפונק מאודדדד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות כבר בכיתה א' - תגובה
ד``ר חיים היילפרין04/02/2014אני לא רואה כאן סימנים להפרעת קשב או ריכוז וכד' (אלא אם את מבחינה שהילד מתקשה להתמיד גם במשחק/ במחשב). מדובר בקשיי הסתגלות למסגרת, בעיקר לציפיות הלימודים והמשמעת הגבוהות יותר יחסית לגן, ולביה"ס יש חלק נכבד בזה. פני לפסיכולוג בעל מומחיות קלינית, חינוכית או התפתחותית המטפל בילדים לקבלת הנחייה וכלים מקצועיים כיצד להתמודד בצורה אופטימאלית עם הילד, ביה"ס ובכלל. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)