מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נתק בין הבת לאבא.שרית04/02/2014
שלום.בין בתי בת ה-24 ובעלי יחסים קשים תמיד.הוא תמיד החמיר איתה,לא התייחס בחום,וכל נתינה חומרית נעשתה ללא חשק.אני הייתי בתווך תמיד.מנסה איכשהו להמשיך.
לפני כשלושה חודשים היה ריב ביני לבינו,היא התערבה,נאמרו ביניהם מילים וקללות נוראיות.כאשר הוא ירד לרמה של תיאורים מיניים של מה שקורה בינה לבין החבר למרות שהחבר הנוכחי או הקודם כמעט לא ביקרו בביתינו.היא נפגעה קשות.גם הוא.
הוא דורש שתבוא ותתנצל ומתנה זאת בכך שאם לא,לא ימשיך לעזור לה בלימודי התואר.
היא פוחדת ממנו ולא רוצה לגשת.
גם לי קשה לדבר איתו על עניין זה.כשהוא כועס,יש סנקציות כלכליות.
האם עלי לתווך?ליצור סולחה?או עדיף שתפנים שעליה להסתדר ללא עזרתו ושליטתו וכך עדיף? זהו הנתק הארוך ביותר עד כה.ביקשתי מאחיו שיתערבו וינסו לפשר אך נעניתי בכתף קרה.גם אצלם היחסים עם הבכורים קשים.יש לומר שזה משפיע על היחסים בינה לבין אחיה החייל שזוכה ליחס חם מצד בעלי.למרות שהוא ילד מקסים ודואג לה.היא מקנאה וגם כועסת עלי לפעמים.
מה לעשות?זה גורם לי סבל רב ונמאס לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתק בין הבת לאבא. - תגובה
ד``ר חיים היילפרין05/02/2014לא ברור לי על מה בתך אמורה להתנצל (על עצם התערבותה בויכוח ביניכם?) אך ברור שהגיע הזמן שתטילי את כל משקלך במאמץ לשנות את התייחסותו המפלה של בעלך כלפי הבת. העמידי עצמך כמתווכת ביניהם במטרה להגיע ל"שלום בית" באמצעות ויתורים והתנצלויות הדדיים תוך איום על שניהם בסנקציות מצידך (את יכולה, למשל, להודיע לבעלך שתממני את את הבת מכספכם המשותף אם יתעקש על סנקציות כלכליות נגדה וכד'). ואם כל זה קשה מדי עבורך, אל תהססי לפנות לפסיכולוג ו/או מטפל זוגי שילווה אותך בתהליך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לתגובתך.
שרית05/02/2014אני מודה לך על תגובתך.רציתי להבהיר ששימוש בכספים משותפים רק יפגע בי שכן הם מועטים ולבעלי כספים בצד שאין דרך להוכיחם.
הדרך היחידה להטיל עליו סנקציה היא באיום לעזוב.ואת זה אני שוקלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לתגובתך. - תגובה
ד``ר חיים היילפרין05/02/2014זו בהחלט אפשרות, אם כי, כפי שציינתי בתשובתי, כדאי לך לפנות לפסיכולוג ו/או מטפל זוגי לפני צעד דרסטי שכזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)