ביזבוז כספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביזבוז כספים
    אוראל
    26/02/2014

שלום,
    ביתי מחיילת היא חיה איתי. היא מקבלת מידי חודש סך כ 2000 שקל מזונות שאמורים לספק את צרכיה בצבא, סכום גבוהה ונכבד בהתחשב שאני קונה לה עוד הרבה דברים, כך שהכסף הוא יותר על אוכל בחוץ ובזבוזים קטנים. לצערי היא מסיימת את הכסף מספר ימים לפני תום החודש. היא גם קונה בגדים בלי סוף, דלק פעם בשבוע אני גם משלמת לה את הביטוח לרכב ורשיון הרכב מקצבת פנסיה קטנה שיש לי. היא מבקשת מקדמה לחודש הבא מספםר ימים לפני תום החודש. נתתי פעם פעמיים אמרתי לה לא נכנסים למינוס ולא קיבלתי הסבר ברור על מה הולך הכסף. אתמול היא קבעה עם חברה לצאת ובקשה ממני כסף, רבתי אמרתי תחכי עד לסוף החודש. היא אמרה שקבעה עם החברה ואין לה כסף אמרתי תפגשי איתה את לא חייבת לבזבז ואז היא התחילה להשתולל ולקלל לרוץ לחדר שלי לארנק
    שלא היה בתיק. היא המשיכה לצעוק ומארה שאני אכזרית , רעה ולא אוהבת אותה והיא
    תתנתק ממני ולא תהיה לי עוד בת. יצאה בטריקת דלת. ובבוקר יצאה ולא דיברה
    אמרתי לי אם בגלל הכסף היא מוכנה לוותר על היחסים בינינו ואז היא התחילה להעלות כל
    מיני דברים שאני אומרת לה שביא בלגניסטית ואני לא שמחה שהיא מגיעה מהצבא שזה כמובן לא נכון. היחסים בינינו בסדר שבוע שעבר היא כתבה לי פתק שאני יקרה לה מאוד והיא אוהבת אותי. אך הכל נשכח כנראה. ברצוני לשאול האם התנהלתי נכון , אני לא יודעת
    איך יגמר הסיפור אך ביניתיים יש נתק.
    אודה על תשובתכם המהירה
    בברכה, אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביזבוז כספים

הוספת תגובה

• ביזבוז כספים - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    27/02/2014

התנהלת נכון, אור. אסור לך להיכנע לסחטנות הרגשית והכלכלית מצד בתך (שום טוב לא יצא מויתורים נוספים) - המשיכי להציב בפניה גבולות שפויים והוגנים ותראי כיצד היא "מתיישרת", מצמצמת את הוצאותיה ומעריכה שבעתיים אותך ואת נדיבותך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!

אוראל
    27/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו