מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכמה עוד ללכתגבע06/03/2014
.
יש לי בעיה ואשמח לקבל את הצעתכם.
כמו לכל זוג גם לנו יש חילוקי דעות וויכוחים , אז נמאס לי וקבעתי ללכת ליעוץ עם אשתי , היינו בכמה פגישות ואשתי פתאום החליטה שהיועץ זורם איתי יותר מאשר איתה ואז הפסיקה את היעוץ .
אמרתי לעצמי אוקי זו תחושות שלה נלך לאחר שהיא תקבע , שם לאחר 2 פגישות אצל היועצת החליטה אשתי שהיועצת לא מתאימה לנו כי היא מטפלת בשיטות מוזרות וגם לשם נאלצתי להפסיק ללכת , הפעם אני בחרתי יועץ והלכנו לכמה פגישות שבהם הגענו להחלטות יחד עם היועץ והיה שקט בבית , השבוע עלתה אשתי מחדש את הנושא שבגללו הלכנו ליעוץ ואיזו הפתעה מה תקעה לי "היתה לי תחושה ביעוץ הזה שהיועץ הולך איתך על מנת להוריד אותך מהעץ ושנפסיק להתווכח על הנושא בבית ויהיה שקט .
מה יצא מכל היועצים , הלכתי לשלושה שילמתי כסף וחשבתי שהגעתי להבנה והסכמה עם אשתי לאחר היועץ האחרון והנה גם היועץ הזה לא מתאים לה כי למה כי כולם לא הסכימו איתה והציעו לה לראות אחרת את הנושא שעליו הוויכוח התעורר .
מה עושים עכשיו הולכים ליועץ רביעי ? או שמרימים ידיים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכמה עוד ללכת - תגובה
ד``ר חיים היילפרין08/03/2014נראה לי שלפחות דבר אחד יצא לך מכל היועצים אליהם הלכתם - אתה מצויד היום בפרספקטיבה רחבה וברורה הרבה יותר על הבעיות עם אשתך (ואיתה) - וזו כשלעצמה התקדמות. אז כן, אל תהססו לגשת שוב ליועץ רביעי - בניית מערכת יחסים היא מטבעה תהליך דינאמי, ואין כאן (כמו עם החיים עצמם) בכלל שאלה של "להרים ידיים" - אלא שהפעם שים על השולחן את הדברים מהפרספקטיבה הרחבה יותר של שלושה ניסיונות קודמים. יש סיכוי שגם אשתך תשכיל לראות את הבעיה באור חדש ולהשתנות בהתאם. אם היא תבחר למסמס שוב את התהליך עם "היועץ מוטה לטובתך, שיטותיו מוזרות" וכיו"ב - הצב את הגבולות שלך וקבל החלטות בהתאם. (בשורה התחתונה, תוכל להציב לאשתך אולטימטום על עצם היחסים, אם כי נדמה לי שתעדיף במקרה שכזה שוב לוותר, וגם זו פשרה ראויה כל עוד תדע לחיות איתה.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)