האם מותר להקליט שיחות אצל ה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר להקליט שיחות אצל ה..
    פית העור
    19/03/2014

שלום אני אמא לילד בן 7.והוא בטיפול פסיכולוגי אישי.האם זה בסדר להקליט את השיחות בינו ובין המטפלת ללא ידיעתה?מטרת ההקלטה היא לברר אם כשהילד שלי מספר על המפגש,הוא נותן דיווח אותנטי.וגם מתוך סקרנות לשמוע את תשובותיו לשאלותיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם מותר להקליט שיחות אצל ה.. - תגובה

טלי מנדיוק
    19/03/2014

שלום רב,

אם את שולחת את בנך בן ה - 7 לטיפול פסיכולוגי , את אמורה לתת אמון באיש הטיפול.
    אם אינך נותנת אמון באיש הטיפול, את מעבירה זאת לבנך, וגם הוא לא ייתן אמון, ואז ממילא הטיפול לא יניב פרי.
    זה כמו לשים את הילד בגן, ולהקליט את הגננת...
    או שאת סומכת או שלא...

אני מציעה לשוחח עם איש הטיפול על חששותיך, ושאלותיך.

בברכה,
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לשאלתי

אביבית
    21/03/2014

יש לי אמון במטפלת.אבל אותי מעניין לשמוע את התנהלות הילד שלי .האם מותר לי להקליט?האם אני צריכה לבקש רשות מהמטפלת או שזו זכותי.
    אודה מאוד אם תשיבי לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לשאלתי - תגובה

טלי מנדיוק
    22/03/2014

עליך לשוחח על כך עם המטפלת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו