מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמוסה מאודליאת12/04/2014
היי. .. אשמח לעזרתכם.
אמא שלי מאוד ניהלה אותי עד היום , לא זזתי ימינה ושמאלה בלי לבקש אישור גם אם הוא סמוי , בתחושה שלי הייתי צריכה את האוקי של אמא שלי כדי לצאת לדרך
וכל זאת אל אף שאני הרבה אחרי גיל 30.
אני נשואה + 3 חיי בזוגיות טובה , חזקה ומעצימה.
בשנה האחרונה עקב נפילה עסקית המשפחה שלי די התלבשה על בעלי
סביב תפאורה יפה מאוד של דאגה אך עם הרבה מאוד ביקורת
הטענות שלהם נעות על ציר רחב של : למה הוא מזניח את טיפוח החצר, והוא לא עוזר לך , את הכול עושה לבד, למה הוא שמן , למה הוא מעשן , למה הוא לא דואג לעתיד הבריאותי שלו שיש לו ילדים בבית , מה יהיה עם הפרנסה, מה יהיה עם הפנסיה... הרבה למה ולמה ולמה בזמן שאנחנו נלחמים להרים את הראש ולצאת לדרך חדשה.
אני מאמינה בו ! אני אוהבת אותו ואני סומכת עליו שהכול יעלה חזרה לדרך המלך
הם שרפו אותו ! מעקמים פרצופים, מרעילים אותי בלי סוף עליו ואני כמובן חוזרת נסערת הביתה וברוב טיפשותי מוציאה את זה עליו ואומרת לו את כל מה שאומרים עליו
כול הזמן אנרגיות שליליות וביקרתיות אינסופית .
לאחר חילופי דברים לא יפים בין בעלי למשפחה חל ניתוק שמאוד לא פשוט לי רגשית
בעלי פשוט אמר להם שהם חייבים להפסיק להרוס לנו את הבית , הם באים זורקים הערה והולכים ואני נשארת ומתבשלת בזה ונאכלת מבפנים וגם פוגעת בו מאוד אחכ.
הם כמובן נורא נפגעו ולא מסכימים לראותו ,בטענה שאיך הוא מעיז להגיד להם שהם גם אנשים מבוגרים בנוסף לכל שהם הורסים לי את החיים.
בקיצור סלט. אני נקרעת ומבינה שאני במלחמה על הבית שלי . אבל מרגישה שזקוקה לעזרה, כוחות הכוונה ... אשמח לכיון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוסה מאוד - תגובה
ד``ר חיים היילפרין14/04/2014את ובעלך יכולים לנהוג אחרת לגמרי. למשל, יהיה לכם קל יותר לקבל ולהתמודד עם ההערות השליליות של בני משפחתך אם תבינו שבבסיסן יש רק אהבה ודאגה אליך - כל מה שאתם צריכים זה לפשט את ההערות והביקורת למסר החיובי שבבסיסן ולשמוע רק את ה"אנחנו אוהבים אתכם" או "אנחנו דואגים מאד לבריאות בעלך" וכו'. ואל תשכחו לאור זאת גם להחזיר אהבה ולהודות על הדאגה. מעבר לתשובה קצרה בפורום כדאי לך לגשת (רצוי) עם בעלך למספר פגישות אצל מטפל משפחתי כדי לקבל הנחייה מקצועית בעומק ובהיקף המתבקשים כאן. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)