המשפחה הרחבה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשפחה הרחבה שלי
    דנה
    28/04/2014

המשפחה הרחבה שלי תמיד היוותה עבורי מקום חם ואוהב ותומך ומאז שהילדים שלי גדלו קצת. אני לא יכולה יותר לסבול את השמחות במשפחה של האחיינים חתונות, לידות, התקדמות בקריירה ו/או בניית קרירה, מעבר דירה וכו'.. אני בראשית שנות הארבנים והם בשנות העשרים והם משקפים לי כמו מראה אילו חיים יכלו להיות לי או איזה חיים יכולתי לבנות ומראים לי כמה אני לא מאושרת למרות שאני נשואה ויש לי שני ילדים ויש לי מקצוע מכובד אך לא עובדת ומרגישה בדידות גדולה בעולם.
    אך אין לי ברירה אני נפגשת איתם באירועים משפחתיים שונים אבל לא יוזמת איתם קשרים בכלל ובלב עמוק עמוק זה עצוב מאוד כי זו לא דוגמא טובה לילדים שלי שרואים אמא במצב כזה. אני מרגישה שלהם העתיד פתוח מבחינת קריירה ובניית משפחה ולי הוא סגור.
    אני מרגישה שאני פוגעת בעצמי ובילדים שלי ובבן זוג שלי. הבית לא מטופל האוטו לא מטופל הילדים לא והכל נראה פצוע וכואב ואני מרגישה אומללה ובודדה.
    אני רציתי בגילי להיות מסודרת מבחינת קריירה, להביא עוד ילדים, שהילדים שיש לי יהיו בעלי בטחון עצמי ושמחת חיים, לעבור דירה, לפתח תחביבים, לרזות ועוד ונתקעתייייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשפחה הרחבה שלי

הוספת תגובה

• תוספת לכתוב

דנה
    29/04/2014

אני רציתי בגילי להיות מסודרת מבחינת קריירה, להביא עוד ילדים, שהילדים שיש לי יהיו בעלי בטחון עצמי ושמחת חיים, לעבור דירה, לפתח תחביבים, לרזות ועוד ונתקעתייייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשפחה הרחבה שלי - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    04/05/2014

נראה לי שכאבת מספיק ואת בשלה היום לעשות שינוי של ממש להיטיב עם חייך. אינך חייבת להישאר אומללה, בודדה ומנוכרת - את יכולה לצאת (או לחזור) לעבוד, לפתח תחביבים, להרזות, אולי אפילו להביא עוד ילד, וכו', אבל קודם כל (וכדי שתוכלי לעשות את כל אלה) את חייבת לגשת לטיפול, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו