התנתקות מהמשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנתקות מהמשפחה
    ורדה
    26/06/2014

שלום רב!
    אני פונה אליך בסוגיה משפחתית שמאוד מעיקה עלי.
    אחותי הצעירה הפסיקה לדבר איתי ועם כל המשפחה שלי (הורים ואחים ) עקב סכסוך שנוצר בינה לבין ההורים. היא האחות השלישית (אנחנו ארבע) , נשואה עם תינוקת שלא ראיתי חודשים רבים.
    אני רוצה להדגיש כי לי ולשאר האחים אין שום קשר לסכסוך וכיוון שאיננו רוצים להתערב היא בחרה להוציא גם אותנו מחייה.
    קשה לנו מאוד עם ההחלטה שלה אך היא ובעלה מתעקשים לא לענות לטלפונים והודעות מצידנו ובאירועים משפחתיים הם מתיחסים אלינו בקרירות וברשמיות כאילו אנחנו אנשים זרים.
    האם להמשיך לנסות ליצור קשר?
    האם להראות לה את הכעס והאכזבה מהתנהגותה?
    האם להתעלם ולחכות שזה יעבור לה ? (זה כבר נמשך המון זמן ואינני יודעת אם זה הולך להמשך עוד חודשים רבים)
    אשמח לעצה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנתקות מהמשפחה

הוספת תגובה

• התנתקות מהמשפחה - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    28/06/2014

התנהגותם של אחותך ובעלה מתסכלת ומקוממת אך זו בחירתם ואת יכולה לנסות ולשנות אותה רק כמיטב יכולתך, לא מעבר. כן, המשיכי לנסות וליצור קשר איתם, הביעי בצורה ישירה וגלויה את הכעס והאכזבה שלכם מהתנהגותם, והמתיני בסבלנות להתייחסות אחרת. אם למרות מאמצייך לא יחול כל שינוי, לא תיוותר לך ברירה אלא להתאבל על הקשר ולהסתגל לריחוק שנכפה עליכם. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו