יחסי משפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי משפחה
    חסויה
    30/06/2014

שלום רב, רציתי לשתף אתכם בקשר שלי עם גיסתי שמאוד מעיק עליי. אני נשואה כבר 7 שנים ומכוח הנסיבות אני די הרבה מבלה עם המשפחה של בעלי ואין לי שום בעיה עם זה, רק עד שמופיעה היא. אני מרגישה הרבה תחרות מצידה,( יש לנו ילדים באותם גילאים), הרבה העמדת פנים, צביעות, מצד שני אני יותר ויותר מסתכלת על החיים שלה- על העזרה הרבה שהיא מקבלת מההורים של בעלי, על הדאגה שהם עוטפים אותה, על האהבה וחוסר שיפוט, על החיים הקלים שיש לה ועוד..אני מרגישה שאני כמו בלופ ואין יציאה מזה- את הקשר איתה לא יכולה לנתק, ומצד שני אני נאכלת מבפנים- למה היא כן ואני לא, חשוב לומר שזאת פעם הראשונה בחיי עם קשר מסובך כזה ולא הרגשתי כך כלפי אף אחד אחר, הקנאה על תשומת לב ואהבה לא עוזבת אותי ואנני רוצה להמשיך בכך...מה לעשות, איך להתמודד ?(ניתן לומר שאנני זכיתי ליחס חם כזה מהמשפחה הפיצית שלי לאורך כל שנות חיי) במשך השנים היו הרבה מריבות בין לי לבעלי על הנושא הזה והוא עדיין לא נפתר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי משפחה

הוספת תגובה

• יחסי משפחה - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    01/07/2014

תודה על השיתוף. הדרך המהירה והנכונה ביותר עבורך לצאת מה"לופ" היא לפנות למספר שיחות עם איש מקצוע (פסיכולוג או מטפל משפחתי) איתו תוכלי ללבן את הנושא בפירוט המתבקש ולקבל כלים והנחייה לפתרון מיטבי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו