אבא בוגד באמא כיצד לפעול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא בוגד באמא כיצד לפעול?
    קרן
    16/08/2014

שלום,אני בת 22 גרה עם ההורים לאחרונה גיליתי שאבא שלי בוגד באמא שלי, אני בטוחה בכך ובטוחה שהיא אינה יודעת. אני בהלם מזה ולא יודעת איך לפעול. אני חושבת שעלי לדבר על זה עם אבא שלי, אני בקשר טוב איתו אך יודעת שבמקים כאלה הוא יסגר ולא בטוח ישתף פעולה. מצד שני אני לא יכולה לספר לאמא שלי מפחדת להרוס את המשפחה.. מה עלי לעשות? ואם כן לדבר עם אבא כיצד לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא בוגד באמא כיצד לפעול?

הוספת תגובה

• אבא בוגד באמא כיצד לפעול? - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    16/08/2014

ראשית, כך או כך לא את תהיי זו "שתהרוס את המשפחה" - מי שיכול להרוס את המשפחה הם רק הורייך והתנהגותם. שנית, האמת גדולה מהורייך וממך ורק היא צריכה להנחות אותך. שלישית, הנושא טעון ומורכב מעבר למידות פורום אינטרנטי (ישנם פרטים מהותיים הנסתרים ממך ורבים אחרים אותם ניתן ללבן רק בשיחה ארוכה) ולכן כדאי לך לגשת לשיחה או שתיים עם איש מקצוע (פסיכולוג או מטפל זוגי) שינחה אותך כיצד לנהוג במשבר הזה בצורה אופטימאלית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו