מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בתקשורתissar19/08/2014
שלום רב. שמי זיו ואני גרוש כשנתיים עם שתי בנות 14, ו-6. היוזמה לגירושים הייתה שלי וביחד איתה עברתי לעיר אחרת כ20 דק נסיעה מעיר "המקור". במסגרת הסדרי הראיה יש לי קשר מצויין עם הבנות והן ישנות אצלי לילה אחד במהלך השבוע וכל סוף שבוע שני. הבילוי עם הבנות כולל פעילויות שונות והן מגיעות אליי בשימחה. כאשר אני מנסה לשמור על קשר מחוץ לימים של הסדרי הראייה בטלפון למשל אני מצליח חלקית להסתמס עם הגדולה בווטסאפ או אפילו לדבר בקול לעיתים, אך כאשר אני מנסה לדבר עם הקטנה - שעדיין לא יכולה להסתמס - היא איננה רוצה לדבר איתי בטלפון בטענות שונות....שהיא עסוקה, רואה טלוויזיה, עם חברה ועוד ...(אגב נתקלתי גם במצב דומה כשהן אצלי והיא מסרבת לדבר עם אמה ) שאלתי היא: כיצד להתייחס למצב הזה? האם להניח להן כשאני לא איתן? האם ללחוץ על שיחה של 2 דק בטלפון בין הזמנים? האם זו הדרך שלהן להגיד עכשיו אנחנו עם אמא? או עם אבא? ( אני בהחלט רואה את עצמי כאבא של 24/7 גם אם גרושתי מתנגדת לכך ואיננה משתפת אותי ביוזמתה על הבנות) . תודה מראש על התשובה. ערב נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בתקשורת - תגובה
ד``ר חיים היילפרין20/08/2014אני מציע לך לשוחח עם הבנות באופן שיבהיר להן מה אתה חושב ומרגיש בעניין זה, אך לא הייתי לוחץ עליהן לכאן או לכאן. עולמם של ילדים להורים גרושים מורכב וטעון ורווי קונפליקטים גם ככה, ובנותיך יצרו מערכת של איזונים המתפקדת אופטימאלית עבורן. קבל וכבד את זה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)