מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכדה מעודפתזיו20/09/2014
שלום,
האמת שאני לא יודע איך להתחיל...אני נשוי אב ל-2 ילדים מדהימים בן 5 ובת 8 חודשים.
העניין הוא כזה כל שבועיים אנחנו נוסעים להוריי לשישי שבת,ולאחרונה אימי נותת העדפה נורא מוחצנת לאחיינית שלי מצד אחותי עד מצב שהשבת מרוב חוסר תצומת לב,לאחר ארוחת צהריים אשתי עזרה בשטיפת הכלים אני הייתי בתוך הבית ואחותי ואמא שלי נשארו בחוץ יחד עם הבת שלי שהיתה בסל-קל.לאחר כמה דקות של דיבורים על הבגדים לאחיינית נכנסו פנימה והשאירו אותה לבד בחוץ אשתי מצאה אותה בוכה.
זה כואב לי בנשמה!
משפחתי השנה עברה טלטלה קלה בכמעט גרושים של אח שלי ומות אחיה,ואמא שלי אדם מאוד רגיש שלוקח קשה כל דבר! ובאותה נשימה היא אדם שאוהב,ומעניק,ומקשיב ונותן את הנשמה רק שיהיה טוב ולאחרונה העניינים נרגעו סוף סוף במשפחה אך משהו אצל אמא שלי לא וזה מתבטא בעקיצות,דיבור לא כל כך יפה לאישתי,חוסר תצומת לב לילדיי והעדפה ברורה לגיסי אחותי וביתם.
אני נורא מבולבל אשתי לא אוהבת לנסוע למשפחתי בצפון אך לא מצהירה זאת. היא מאוד פגועה וגם אני ואני מבין אותה לחלוטין!נורא כואב לי לראות את ילדיי מקופחים ועוד מאמא שלי.
לדבר עם אמא שלי זו בעיה היא לוקחת נורא קשה היא אשה בת 67 שעברה כאב ואני לא רוצה להוסיף ולהזיק לה.ומצד שני לא טוב לי עם המצב כי אני צריך לישון שם כל שבועיים וכל משפחתי סובלת .
מה עושים?
תודה,
ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכדה מעודפת - תגובה
ד``ר חיים היילפרין22/09/2014בהזדמנות הבאה שאתה מבקר את אימך, שב איתה לשיחת נפש (על כוס קפה ובכל מקרה לא אחרי ויכוח), ואמור לה במדויק ובפירוט את כל מה שאתה חווה ומרגיש. בקש ממנה לשנות את התייחסותה לאשתך ולילדיך, ואני מאמין שאימך תיקח את הדברים לתשומת ליבה. אם היא תבחר אחרת, אל תהסס להציב לה גבולות ולהתנות את הקשר שלכם עימה בשיפור בהתייחסות שלה כלפיכם. (גם אימך זקוקה לשיחה הישירה והכנה איתך - וגם לגבולות, אם צריך - ואין לזה קשר לצרות שנחתו עליה או לרגישויות שלה; האמת גדולה מכולכם יחד וחובה לומר אותה ללא כחל וסרק כבסיס לקשר בריא ביניכם.) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)