מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא שמשקר!!ענת26/09/2014
בעלי התקשר לבית הספר ואמר שהילד צילם אותו ערום. הילד אמר שזה לא נכון וגם אני לא הייתי בבית ואני מאמינה לילד. והוא אמר גם שהילד מחליט בבית וזה שקר מוחלט. והפנו אותנו לטיפול משפחתי וגם שם הוא משקר ומאשים אותי בבגידה. וגם מאשים את הילד בכל מיני מילים שלא נאמרו בכלל והילד בגיל 9 אומר שהוא משקר..הטיפול המסגרת רווחה מה אני יכולה לעשות אם בעלי רק משקר כי אני רוצה שיסגרו את התיק. תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא שמשקר!! - תגובה
ד``ר חיים היילפרין26/09/2014שאלתך לא ברורה לי, ענת - למה את מתכוונת בשאלה "מה אני יכולה לעשות אם בעלי רק משקר כי אני רוצה שיסגרו את התיק"? באיזה תיק מדובר? ומה הכוונה ב"רק" משקר? אם כוונתך שנפתח לבעלך תיק ברווחה (ואולי גם במשטרה כתוצאה מהתערבות הרווחה) בגלל שקריו (שנלקחים ברצינות), ישנה אפשרות שבעלך סובל מהפרעה דלוזיונית והפתרון בשלב ראשון הוא פנייה שלך - עם בעלך או בלעדיו - לשיחה עם פסיכולוג קליני שבה תקבלי פרספקטיבה על הבעייה והנחייה מקצועית כיצד להתמודד איתה בצורה אופטימאלית. אשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)