לא יודעת איך להגיע אליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך להגיע אליה
    מיואשת
    13/10/2014

שלום רב
    אני אמא ל3 כבר גדולים בניי 19 ו22 הגדולה בת ה22 שומרת לי טינה מאז ומתמיד והשניים האחרים מאוד אוהבים אותי מחבקים מנשקים כותבים לי דברים מרגשים והיא תמיד קרה לא מחבקת עונה לא יפה תמיד כעוסה ניסינו טיפול פסיכולוגי אבל כלום לא עזר תמיד נוזפת בי כשחוזרת הביתה אחריי כמה שבועות שלא הייתה הולכת לאביה מנשקת מחבקת ואני לידו היא פוסחת עליי כמה פעמים בכיתי ניסיתי הכל אבל תמיד אמרה שאני לא הייתי שם בשבילה נכון כשהייתה קטנה ועד היום אני סובלת מדכאונות מצביי רוח אבל מעולם לא החסרתי להם כלום למה אחים שלה לא חושבים עליי ככה בגלל המצב הקיים אני באמת מרגישה שאני אוהבת אותם יותר ממה שאותה בכל דרך שלא ניסיתי היא דוחה אותי היא מתקשרת לאביה ולא אליי שאני נורא דואגת לה עכשיו כשיש לה חבר היא כנראה מספרת לו דברים עליי והוא גם התחיל להגיד אץת אוהבת אותו ולא אותה כולם חיילים אם הם לא יוצאים שבת אני קמה מוקדם מבשלת אופה ושולחת עם אבא שלהם אבל תמיד הם יגידו לה עשית לנו לא והיא תגיד אליו נסעת אליי לא אני יוצאת ממנה תמיד תחפש משהו לרמוס אותי
    אנא עזרתכם בעיניין
    תודה אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך להגיע אליה

הוספת תגובה

• לא יודעת איך להגיע אליה - תגובה

טלי מנדיוק
    13/10/2014

למישהי שלום רב,

עצתי לך לעשות את מאת האחוזים שלך עבור ילדיך וביתך.
    יותר מזה אינך יכולה לעשות.
    אדם יכול לעשות רק 100%. ולא יותר.
    ודאי שמאת האחוזים שלך מלאים באהבת חינם, סבלנות, סובלנות, ללא ביקורת, ללא שיפוטיות, ללא כעס, וללא רגשות / מחשבות שלליות.
    ממש 100% של טוב. והמון טוב. אמיתי ומכל הלב.

לתוצאה מעבר לזה את לא אחראית.
    אלה רק למאה אחוז שלך.

בהצלחה,
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו