זוגיות הבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות הבת
    אוראל
    20/12/2014

שלום,
    הנני אם לבת 20 (גילי 65) גרושה יש קשרים עם האב. מזה שנה נמצאת בזוגיות עם בחור מהצבא. היא מאוהבת בו מעל הראש כל החיים שלה מתנהלים לפי התנהגות שלו. אני מחבבת אותו למרות שההבדלים המנטלים ביניהם גדולים. אני לא אומרת לה דבר ולא רוצה לפגוע בה. שאלה אותי מה אני מרגישה כלפיו אמרתי לה שאני מחבבת אותו מאוד,,ואז היא אמרה כי ברצונה שאני אוהב אותו .הסברתי לה שזה גם מחמיא. במקביל היא אמרה לי שהוא מאוד אוהב אותי.סיפרה לי דבר נוסףקצת קשה לי לכתוב ולהפנים שהוא מידי פעם מיטיל את מימיו במקלחת מהבושה לעשות זאת בשירותים, דבר שיצר אצלי סוג של אנטי. לא אמרתי לה זאת. אני אוהבת אותה מאוד היא בחורה מקסימה ילדה טובה וביתי היחידה. כיצד עלי להתמודד עם מצב זה. אודה על תשובתכם המהירה.
    בברכה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות הבת

הוספת תגובה

• זוגיות הבת - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    20/12/2014

עליך להיות עצמך ותמיד לומר את האמת שלך (במקרה זה ובכלל) כבסיס ליחסים בריאים עם בתך והחבר שלה. אם את מחבבת אותו אבל מסתייגת מכך שהוא משתין במקלחת פשוט תאמרי לה שאת מחבבת את החבר שלה אבל מסתייגת מהעובדה שהוא נוהג להשתין במקלחת. גם אם היא תיפגע מכך, זו האמת שלך, וחשוב שבתך תדע את עמדתך - ברוב המקרים היא רק תצא נשכרת מהכוונה של אדם בוגר ובעל ניסיון חיים רב הרוצה בטובתה כמוך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אוראל
    20/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו