מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות הבתאוראל20/12/2014
שלום,
הנני אם לבת 20 (גילי 65) גרושה יש קשרים עם האב. מזה שנה נמצאת בזוגיות עם בחור מהצבא. היא מאוהבת בו מעל הראש כל החיים שלה מתנהלים לפי התנהגות שלו. אני מחבבת אותו למרות שההבדלים המנטלים ביניהם גדולים. אני לא אומרת לה דבר ולא רוצה לפגוע בה. שאלה אותי מה אני מרגישה כלפיו אמרתי לה שאני מחבבת אותו מאוד,,ואז היא אמרה כי ברצונה שאני אוהב אותו .הסברתי לה שזה גם מחמיא. במקביל היא אמרה לי שהוא מאוד אוהב אותי.סיפרה לי דבר נוסףקצת קשה לי לכתוב ולהפנים שהוא מידי פעם מיטיל את מימיו במקלחת מהבושה לעשות זאת בשירותים, דבר שיצר אצלי סוג של אנטי. לא אמרתי לה זאת. אני אוהבת אותה מאוד היא בחורה מקסימה ילדה טובה וביתי היחידה. כיצד עלי להתמודד עם מצב זה. אודה על תשובתכם המהירה.
בברכה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות הבת - תגובה
ד``ר חיים היילפרין20/12/2014עליך להיות עצמך ותמיד לומר את האמת שלך (במקרה זה ובכלל) כבסיס ליחסים בריאים עם בתך והחבר שלה. אם את מחבבת אותו אבל מסתייגת מכך שהוא משתין במקלחת פשוט תאמרי לה שאת מחבבת את החבר שלה אבל מסתייגת מהעובדה שהוא נוהג להשתין במקלחת. גם אם היא תיפגע מכך, זו האמת שלך, וחשוב שבתך תדע את עמדתך - ברוב המקרים היא רק תצא נשכרת מהכוונה של אדם בוגר ובעל ניסיון חיים רב הרוצה בטובתה כמוך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אוראל20/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)