ואיפה אני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואיפה אני?
    נורית
    14/02/2015

אני פנסיונרית העובדת למחייתי קשה, אלמנה שחוותה לא מעט קשיים. אמי מתקרבת לגיל 90 ואף שתפקדה עד לאחרונה באופן עצמאי חלה התדרדרות במצבה והיא מטופלת ע"י עובדת סיעוד זרה-אופציה שבחרה בעצמה. מאז התחיל הקשר עם המטפלות היא יורדת לחייהן, מאשימה אותן בגניבות, באי מילוי משימותיהן ובקיצור- לדעתה אין תמורה לשכר שהיא משלמת. המטפלות בורחות ממנה אחת אחרי השניה לאחר כמה ימי התנסות ואני עסוקה כל הזמן בכיבוי השריפות ובמציאת המטפלת הבאה תוך כדי שאני עובדת במשך ימים ארוכים. כמובן שהדבר בא גם על חשבון הנכדים שלי שהקשר עמם בזמן האחרון הוא וירטואלי ונדיר ואין מה לדבר עלי- אין לי שניה לעצמי גם מבחינה נפשית וגם פיסית.
    רק רציתי לשפוך קצת את הלב. אני מניחה שאני לא היחידה במצב שכזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ואיפה אני?

הוספת תגובה

• ואיפה אני? - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    14/02/2015

אכן, אינך היחידה במצב זה של "צער גידול הורים". את צריכה להרשות לעצמך לעשות פחות בלי נקיפות מצפון, להציב לאמא גבולות, להאציל מטלות לקרובים אחרים (כמו נכדים בוגרים) ולהסתייע באמצעים טכניים (מצלמות וידאו זולות מגלות בקלות גניבות או התרשלות) ואחרים (לוודא שהיא מטופלת תרופתית באופן אופטימאלי). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיפה אני? - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    14/02/2015

אכן, אינך היחידה במצב זה של "צער גידול הורים". את צריכה להרשות לעצמך לעשות פחות בלי נקיפות מצפון, להציב לאמא גבולות, להאציל מטלות לקרובים אחרים (כמו נכדים בוגרים) ולהסתייע באמצעים טכניים (מצלמות וידאו זולות מגלות בקלות גניבות או התרשלות) ואחרים (לוודא שהיא מטופלת תרופתית באופן אופטימאלי) וכו'. אל תהססי לפנות לשיחה או שתיים עם פסיכולוג או מטפל משפחתי אם תתקשי ליישם הנחיות אלה בפועל. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו