הצורך לדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצורך לדעת
    רון
    30/04/2015

איפה עובר הגבול בין הצורך לדעת מה קורה לילד שלך לבין הצורך שלו בפרטיות ???
    מה נכון וראוי לעשות כאשר אתה חושב שהוא מתנהג באופן שאינו ראוי לו, וכאשר אתה יודע בוודאות שהוא לא אומר לך את האמת... שהוא מתנהג בצורה שתגרום לו להתחרט על מעשיו ?
    אני חרד לאושרו של בני ורוצה שיהיה לו רק טוב
    אך מתקשה לסמוך על הבחירות שלו, בזוגיות, ובסגנון הבילוי.
    אני מניח שחלק גדול מהבעיה הוא שלי, הפחד ממה יגידו אם ידעו... או התחושה שכהורה לא ממש מילאתי את תפקידי כראוי ואולי לא כיוונתי אותו מספיק טוב לחיים.
    איך מתמודדים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצורך לדעת

הוספת תגובה

• הצורך לדעת - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    01/05/2015

בן כמה הילד, רון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייל

רון
    01/05/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייל - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    02/05/2015

אני רואה שבקשת ספציפית את תגובתו של ד"ר אורן בפורום המקביל - אנא קרא גם את תשובתו שם. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסו טיזי,לגווריצה מימין

קוקו
    01/07/2015

עם בלי פסיכו ולמה מילת רפואתיות מממך והלאה איזה פסיכולוג יוכל לייצר לך כמו לך תרופה כלשהי,
    בזאת מלאכית הכלום סיימה את דברה חוצה. מליטול את יחיד רלוונטי היקבל את כספיי כל נפש חי ללא ככן,ואילך המשכיי הבילות משך כבר לא צריכים..כמו צריכים.
    דרך אגב כל יהדותה אם תרצה ואם לא כן מלאכית השרת נטולת ספריה כלל ועיקר של מלאכית השרת ממקור סיפור חייה של ישו העברייה אל לשעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו