מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני שונאת את המשפחה שיצרתיליאור29/06/2015
היה לי חלום אבל הוא הלך. החיים זה שקר..אמא שלי רק דחפה אותי להתחתן אבל אני סתומה. אני שונאתתתתתתתתתת את עצמי שישנתי ולא הייתי עירנית. אני שונאת הבעל שלי והילדים. כנראה שלי לעולם לא מגיע להיות מאושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שונאת את המשפחה שיצרתי - תגובה
טלי מנדיוק01/07/2015לשירן,
נשמע כי את סובלת מדיכאון שכנראה חלק מהשורש שלו זה ראיה שלילית כלפי עצמך וכלפי הסביבה.
אני מציעה שתגיעי לשיחות טיפוליות אשר יאפשרו לך להתבונן על עצמך, על ההחלטות שלך ועל החיים בצורה נוספת שהיא חיובית.
החיים שלנו הוא מסע ארוך ומאתגר.
ובתוכו אנחנו גדלים, צומחים ומתפתחים. הרבה פעמים בתוך הקושי והכאב.
מאוד ממליצה שתגיעי לשיחות על מנת לקחת את החיים למקום של העצמה אישית ומשפחתית.
את אשת איש, אמא לילדים, לא יכולה להרשות לעצמך לנהוג בכזאת אגואיסטיות ואנוכיות.
את צריכה להיות במקום של השפעה במערכות חייך.
קדימה!
טלי מנדיוק
מטפלת אישית זוגית ומשפחתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי את חוצפנית
ליאור01/07/2015מי את שתגידי לי שאני אנוכית???? את לא מבינה כלום בבני אדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי את חוצפנית - תגובה
טלי מנדיוק01/07/2015מתנצלת אם דברי לא הובנו כהלכה,אסביר .
אדם שנמצא במרה שחורה, או בדיכאון או בכל מצב נפשי רע אחר המפריע לו לתפקד, נמצא במצב שהוא עסוק בעצמו - וזו אנוכיות.
אישה שהיא אמא , אשת איש, לא תוכל לתפקד כראוי כשהיא במצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא במרה שחורה או בדכאון
ליאור01/07/2015ממתי את עושה אבחנות באינטרנט?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים הייתי רוצה את תגובתך
ליאור04/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים הייתי רוצה את תגובתך - תגובה
ד``ר חיים היילפרין04/07/2015יש בהודעה הרטורית שלך הרבה כאב, תסכול, כעס, חרטה ואפילו ייאוש. ועם זאת, ברור ממנה שאת גם אשה עוצמתית שעשתה כברת דרך ארוכה ומעיזה היום לומר לעצמה "את האמת בפנים". אל תתקעי עם הכאב, התסכול, הכעס וכו' - תעלי אותם לכוח ולנחישות לעשות הכל להביא לשינוי המצב. פני למספר שיחות עם פסיכולוג קליני ו/או מטפל זוגי כדי להמשיך את התהליך הצמיחתי בו התחלת ולקבל הכוונה וכלים שייאפשרו לך להתמודד עם המשבר בצורה אופטימאלית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים אתה קראת נכון את הרגשות שלי
ליאור05/07/2015אני מרגישה שהכל אבוד שהפסיביות שלי הרסה הכל. הרסתי במו ידי את עצמי ןאת המשפחה שלי. גם באמא הטובה שלי פגעתי. הפכתי מוזנחת ורעה ופרזיטית בודדה ומגעילה. יש לי הכל אבל בעצם אין לי כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי
קוקו02/07/2015מלאכית השרת לא מתקשרת כמו תתקשר להודיע על חלופות כמו חלופות/יה בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)