יחסים עם האחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים עם האחות
    אוראל
    04/07/2015

שלום,
    אנחנו 4 אחיות. עברתי לא מזמן להתגוור. ליד אחת מהן , אנחנות בסביבות גלאי 60 שיביעים. היא תמיד היתה סוג של שטלתנית. מאחר והתקרבתי אליה פיזית מידי מעפ היא מזמינה אותי לאכול אצלה ארוחת ששי בחברת ילדיה ונחדיה החמודים. כל ארוחה כזאת בזמן שאני משוחחת את אחד הבנים באיזה שלב היא מנסה להשתיק אותי לא עכשייו תפסיק, עכשיו והוא ואני מיודדים. אמרתי תפסיקי להעיר ליץ והיא ממשיכה כאשר אני משוחחת עם ביתי שיושבת לידית אוף שוב את חופרת בנוכחות כולם. היא גם נוהגת לצעוק מידי פעם ואני מבכקשת ממנה לא לצעוק. לצערי מי שנמצא איתה וסופג צעקות סביב השעון זה בעלה. המפחד ממנה. אמרתי שתפסיק זה לא עניינה והיא ממשיכה להעיר. האם עלי להתעלם או איך להגיב. אין מצב לגרום לקרע משפחתי מצד שני לא מקובל עלי להיות שק החבטות שלה. אודה על תשובתכם המהירה.
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים עם האחות

הוספת תגובה

• יחסים עם האחות - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    04/07/2015

יחס גורר יחס, אור, ואת צריכה להתקרב לאחותך רק במידה בה היא מתייחסת אליך בכבוד. שבי עם אחותך על קפה ועוגה (לא בעידנה דריתחה או בעקבות ריב), אמרי לה בדיוק כיצד את מרגישה ובקשי ממנה להפסיק להעיר לך באירועים המשפחתיים וכד'. (את התרשמותך מהיחסים שלה עם בעלה הייתי משאיר לשיחה עתידית, אם וכאשר תרגישו קרובות יותר.) במידה ואחותך תקבל את דברייך ותשתנה בהתאם, מה טוב; אם תדחה אותם, התני את ביקורייך בשינוי בהתנהגותה ובלית ברירה צמצמי את הקשר איתה למצב בו לא תהיה יותר "שק החבטות שלה". בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, על התגובה והמהירות.

אור
    04/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו